Τουρκία: Συνέλαβαν δύο άντρες που φέρονται να σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση

2 λεπτά ανάγνωση
16 Μαρτίου 2017

Οι αρχές συνέλαβαν δύο άντρες που φέρονται ότι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους και ότι σχεδίαζαν μια «εντυπωσιακή επίθεση» σαν και εκείνη που έγινε την Πρωτοχρονιά στην Κωνσταντινούπολη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, αστυνομικοί ερεύνησαν τον χώρο όπου στεγαζόταν ένας πυρήνας του Ι.Κ. σε μια συνοικία, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης και συνέλαβαν δύο Ουζμπέκους υπηκόους. Οι άνδρες αυτοί προετοίμαζαν μια «εντυπωσιακή επίθεση» σαν εκείνη που στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους στο νυχτερινό κέντρο Reina, την Πρωτοχρονιά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο Καλάσνικοφ, διάφορα πυρομαχικά, έγγραφα και ψηφιακό υλικό που σχετίζονται με τους τζιχαντιστές του Ι.Κ

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν τρέφω αυταπάτες, το μείζον ζήτημα με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών»

Σαφή μηνύματα προς την Τουρκία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφ’όλης συνέντευξης

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας!

Το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό διαφθοράς. Είναι χαρακτηριστικό