Σπάει κάθε ρεκόρ η Γιουνάιτεντ – Δίνει €200 εκατ. στην Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ

2 λεπτά ανάγνωση

Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε, ακόμη και όταν οι ρήτρες που έχουν οριστεί σε αυτά αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», φέρνει σήμερα στην επιφάνεια ένα θέμα, το οποίο ταράζει τα θεμέλια της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει πάρει έγκριση προκειμένου να προσφέρει το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα, ώστε να αποκτήσει τον Νέιμαρ.

Οπως μάλιστα αναφέρει το δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει έρθει τις προηγούμενες μέρες σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο χωρίς να έχει πάρει θέση για ενδεχόμενη μετακίνηση.

Διάθεση της Γιουνάιτεντ είναι να καλύψει τη ρήτρα του Νέιμαρ, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς έως το 2021.

Σύμφωνα με την «Sport» μάλιστα προσφέρει 25 εκατομμύρια ετησίως στον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πειστεί να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ»

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκη: «Ρεκόρ 25ετίας σε νέες θέσεις απασχόλησης»

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κοινωνική αδικία από την ανεργία και τις ανισότητες που

Νέο ρεκόρ για το Χρηματιστήριο – χαμηλός ο τζίρος

Με άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου,

Νέο ρεκόρ στην έκδοση συντάξεων

Τις 30.200 έφτασαν οι εκδόσεις κύριων συντάξεων από τον ΕΦΚΑ τον Ιούλιο.