Σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών, ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-2 για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάρκους Μπεργκ που πέτυχε το νικητήριο τέρμα των «πράσινων» στην εκπνοή του ματς (90’).

Ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με 2-0 με τα τέρματα των Κλωναρίδη (24’ και Μπεργκ (27’), ενώ η ΑΕΚ είχε φέρει το ματς στα ίσια με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 62’ και τέρμα του Πέκχαρτ στο 77’.

Όλα έδειχναν ότι το ντέρμπι θα τελείωνε ισόπαλο, αλλά στο φινάλε μίλησε ο Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ των «πράσινων» εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των Λαμπρόπουλου, Μπάρκα πετάχτηκε ανάμεσά τους και έγραψε το τελικό 2-3 στο 90’.

Κίτρινες: Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Βράνιες – Βιγιαφάνες, Ζέκα, Βλαχοδήμος

Διαιτητής: Γ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (63΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (46΄ Πέκχαρτ), Ροντρίγκες (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (85΄ Μπουμάλ), Εμποκού (68΄ Λουντ), Κλωναρίδης (68΄ Λέτο), Μπεργκ.

Facebook Comments