Πλειστηριασμοί και «κόκκινα» δάνεια στο επίκεντρο της συνάντησης Στουρνάρα – τρόικας

2 λεπτά ανάγνωση
20 Νοεμβρίου 2013

Τα καυτά θέματα των πλειστηριασμών, των “κόκκινων” δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών συζητούν από τις 12 το μεσημέρι οι ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης μαζί με τους κορυφαίους εκπροσώπους της τρόικας.

Στη σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη συμμετέχουν από την ελληνική πλευρά οι υπουργοί Γιάννης Στουρνάρας, Κωστής Χατζηδάκης και Χαράλαμπος Αθανασάκης καθώς και ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Ιωάννης Παπαδάκης.

Το φλέγον ζήτημα που έχουν να αντιμετωπίσουν κυβέρνηση και τρόικα είναι οι πλειστηριασμοί μετά και την τελευταία επισήμανση που έκανε ο κ. Χατζηδάκης στην προηγούμενη συνάντηση με τους δανειστές, πως πρέπει να συμφωνηθεί λύση, η οποία να μπορεί να περάσει από τη Βουλή.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Δημοσιονομικοί κανόνες ΕΕ: επιστροφή στη λιτότητα ή «ευελιξία» για επενδύσεις;

Η συζήτηση για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ έχει επανέλθει δυναμικά

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό