Α. Μητρόπουλος: Ο έντιμος συμβιβασμός είναι ανέφικτος

2 λεπτά ανάγνωση
14 Απριλίου 2015

Σε εμφάνισή του στον Ant1, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναζητήσει πόρους για να λύσει το ζήτημα του Ιουνίου.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν 100 δις. εμβάσματα 200.000 Ελλήνων, που πιθανότατα στα πιο μεγάλα, πάνω των 500.000 πρέπει να μπει έκτακτος φόρος.

«Ο έντιμος συμβιβασμός είναι ανέφικτος», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι δανειστές μας φαίνεται πως επιμένουνε να εφαρμόσει η κυβέρνησή μας μνημόνιο και μέτρα».

Ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε επίσης επίθεση από αγνώστους, το βράδυ που κατέθεσε ερώτηση για τη «λίστα Νικολούδη». Σε αυτή, τόνισε ότι υπάρχουν ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 29,7% η ΝΔ – “Ξεφούσκωσε” ο Τσίπρας – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Στο 29,7% ανέρχεται το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος

Ρ. Δούρου: «Η κυβέρνηση, ο κ. πρωθυπουργός χρησιμοποιούν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας για λίγες ψήφους»

Η κυβέρνηση, ο κ. πρωθυπουργός χρησιμοποιούν την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας για

Palmos Analysis: 30,1% η ΝΔ – “Όχι” το 80% στο κόμμα Σαμαρά και “Σίγουρα Όχι” στο κόμμα Κασιδιάρη το 81%

Τη Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση της εκτίμησης εκλογικής επιρροής με 30,1%,