Α. Μητρόπουλος: Ο έντιμος συμβιβασμός είναι ανέφικτος

2 λεπτά ανάγνωση
14 Απριλίου 2015

Σε εμφάνισή του στον Ant1, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναζητήσει πόρους για να λύσει το ζήτημα του Ιουνίου.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν 100 δις. εμβάσματα 200.000 Ελλήνων, που πιθανότατα στα πιο μεγάλα, πάνω των 500.000 πρέπει να μπει έκτακτος φόρος.

«Ο έντιμος συμβιβασμός είναι ανέφικτος», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι δανειστές μας φαίνεται πως επιμένουνε να εφαρμόσει η κυβέρνησή μας μνημόνιο και μέτρα».

Ο κ. Μητρόπουλος κατήγγειλε επίσης επίθεση από αγνώστους, το βράδυ που κατέθεσε ερώτηση για τη «λίστα Νικολούδη». Σε αυτή, τόνισε ότι υπάρχουν ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Δρυμιώτης: «Ο Τσίπρας παραμένει αιθεροβάμων – Ο Ανδρουλάκης έχει αυτοκτονικές τάσεις»

Ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να επενδύει σε μεγάλα λόγια, χωρίς να παρουσιάζει

Ν. Καρανίκας για Ακρίτα: «Ακατάλληλη για προεδρείο η επιλογή της ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Νίκος Καρανίκας χαρακτήρισε την Έλενα Ακρίτα «ακατάλληλη για το προεδρείο» και

Interview: Σταθερά πρώτη η ΝΔ – Στο 3,6% η Καρυστιανού – Στο 2,9%η Πλεύση Ελευθερίας – “Όχι” στο κόμμα Σαμαρά λέει το 79%

Σταθερά πρώτη στο 26,5% παραμένει η Νέα Δημοκρατία, με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη να υποχωρεί