Ντάισελμπλουμ: Έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις

2 λεπτά ανάγνωση
17 Απριλίου 2015

«Κόντρα» στη βροχή αρνητικών και απαισιόδοξων δημοσιευμάτων τοποθετείται ο επικεφαλής του Eurogroup.Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ντάισελμπλουμ τόνισε ότι είναι αναγκαία η επίλυση των διαφορών, παρότι αναγνώρισε πως το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική πλευρά.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις ειπώθηκαν εν μέσω ενός καταιγισμού δημοσιευμάτων περί επερχόμενου Grexit και επικείμενης ελληνικής χρεοκοπίας.Παρόλα αυτά, ο J. Dijsselbloem επανέλαβε πως παραμένουν οι αποκλίσεις σε ορισμένα καίρια ζητήματα.

«Ορισμένες διαφορές εξακολουθούν να υπάρχουν» τόνισε χαρακτηριστικά, καθιστώντας αναγκαία την επίλυσή τους, προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση των 7,2 δισ. ευρώ, η οποία θα δώσει «ανάσα» στην ελληνική οικονομία.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Ευρωπαϊκές μετοχές: Ράλι με… ρωγμές – Προειδοποίηση για πτώση έως 15% από BofA, επιφυλακτική στάση από Barclays

Οι ευρωπαϊκές αγορές καταγράφουν άνοδο, ωστόσο επενδυτικοί οίκοι προειδοποιούν ότι το ράλι