Υποχώρησαν τα κέρδη της Morgan Stanley

2 λεπτά ανάγνωση
17 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη μείωση της κερδοφορίας της εμφάνισε η Morgan Stanley στο τέταρτο τρίμηνο λόγω διόγκωσης των νομικών δαπανών, ωστόσο τα προσαρμοσμένα κέρδη της αμερικανικής τράπεζας ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες υποχώρησαν στα 192 εκατ. δολάρια ή 7 σεντς ανά μετοχή από 661 εκατ. δολάρια ή 33 σεντς ανά μετοχή που ήταν την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Εξαιρουμένων ορισμένων επιβαρύνσεων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών δαπανών, η τράπεζα εμφάνισε κέρδη 50 σεντς ανά μετοχή – υψηλότερα από 45 σεντς που ανέμεναν οι οικονομολόγοι.

Τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν το ίδιο διάστημα κατά 12,5% στα 7,83 δισ. δολάρια.

Οι μετοχές της Morgan Stanley, οι οποίες έχουν σημειώσει άνοδο 56% τους τελευταίους 12 μήνες, ενισχύονταν κατά 2,3% λίγο πριν την έναρξη των κανονικών συναλλαγών στη Wall Street.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ραντάρ των μεγάλων επενδυτών το Euronext Athens

Τα βλέμματα της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας παραμένουν στραμμένα στη Μέση Ανατολή εν

Η ΔΕΗ φέρνει ξανά την Ελλάδα στο ραντάρ των ξένων funds

Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά περνά πλέον σε μια εντελώς νέα εποχή.
Εκτακτες ειδησεις Ελλαδα

Χρυσός: Γιατί χάνει τον ρόλο του ως ασφαλές καταφύγιο – Οι προβλέψεις Morgan Stanley και UniCredit

Ο χρυσός, παραδοσιακό ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους κρίσης, εμφανίζει ασυνήθιστη αδυναμία εν