Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη μεταξύ των μέτρων-Διαψεύδει η Αθήνα

2 λεπτά ανάγνωση
22 Ιουνίου 2015

Εστάλησαν στους θεσμούς οι αναθεωρημένες ελληνικές προτάσεις, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, μετά τη σύγχυση που αποκάλυψαν οι Financial Times σχετικά με την αποστολή λάθος εγγράφων από την ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με το Reuters, στις αναθεωρημένες προτάσεις που απέστειλε η Αθήνα, περιλαμβάνεται η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της ανταποκρίτριας της Καθημερινής στις Βρυξέλλες, Ελένης Βαρβιτσιώτη, τα δύο έγγραφα δεν είχαν πολλές διαφορές μεταξύ τους.

Εν τω μεταξύ, παρά τις αρχικές θετικές δηλώσεις για τις ελληνικές προτάσεις, από τον επίτροπο Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, τον γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν και τον επικεφαλής του γραφείου του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μάρτιν Σελμάγερ, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ φρόντισε να κατεβάσει τους τόνους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν τις έχω εκτιμήσει ακόμα».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας έλεγε για τη συμφωνία “δεν είναι μαύρο, δεν είναι άσπρο, είναι γκρι”»

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, οι διαπραγματεύσεις μπαίνουν σε τροχιά χάους.
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική