Alibaba: Μειωμένα κατά 66% τα κέρδη του γ΄3μηνου – αυξημένα έσοδα 55%

2 λεπτά ανάγνωση
2 Νοεμβρίου 2016

Η Alibaba Group Holding ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα που υπερέβησαν τις εκτιμήσεις στο τρίμηνο. Ειδικότερα, τα κέρδη υποχώρησαν 66% στα 7,62 δισ. γουάν (1,14 δισ. δολάρια) ή 2,97 (45 σεντς) ανά μετοχή, έναντι των 22,75 δισ. γουάν ή 8,87 γουάν ανά μετοχή, πέρυσι.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 55% στα 34,29 δισ. γουάν (5,14 δισ. δολάρια), ενώ οι αναλυτές είχαν προβλέψει 4,66 γουάν ανά μετοχή σε προσαρμοσμένα κέρδη και 33,91 δισ. γουάν έσοδα, σύμφωνα με την Thomson Reuters.

Για την περίοδο που έληξε τον Σεπτέμβριο, η Alibaba ανακοίνωσε 439 εκατ. ενεργούς αγοραστές ετησίως, περισσότερους 14% σε σχέση με το περασμένο έτος. Οι ενεργοί χρήστες στην κινητή σε μηνιαία βάση, αυξήθηκαν 30% στα 450 εκατ., βοηθώντας τα έσοδα κινητής από τις κινεζικές δραστηριότητες να αυξηθούν 78% σε σχέση με το περασμένο έτος.

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτογενές πλεόνασμα €5,175 δισ. στον προϋπολογισμό το α’ 4μηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 5,175 δισ. ευρώ καταγράφηκε στον προϋπολογισμό το α’ τετράμηνο

ΔΕΗ: Ισχυρή κερδοφορία και μέρισμα €0,80 ανά μετοχή

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις το α’ τρίμηνο του 2026, με το

Όμιλος ΟΤΕ: Αύξηση 4,9% στα έσοδα και 2,8% στα προσαρμοσμένα EBITDA το α’ τρίμηνο

Δυναμικό ξεκίνημα για τη χρονιά, με αύξηση κατά 4,9% στα έσοδα και