Αλλαγές στη Διοίκηση της Eurobank

2 λεπτά ανάγνωση
1 Φεβρουαρίου 2015

Συνεδρίασε την Κυριακή το απόγευμα η διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ενέκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές στη διοίκηση της Eurobank.

Ανακοινώσεις για τα νέα μέλη της διοίκησης της τράπεζας αναμένονται αργά την Κυριακή, το αργότερο αύριο Δευτέρα.

Οι αλλαγές αποφασίστηκαν μετά τη συνάντηση την Παρασκευή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σταθάκη με τον επικεφαλής της Fairfax και βασικό μέτοχο της Eurobank Πρεμ Γουάτσα.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε πως κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ανάπτυξη της Eurobank και η αύξηση της μετοχικής της αξίας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φ. Καραβίας: Μέρισμα €717 εκατ. με τρέχουσα μερισματική απόδοση 5,2%

Το 2025 σηματοδότησε ένα έτος εμπέδωσης και επέκτασης της στρατηγικής που υλοποιούμε

Φ. Καραββίας: Πώς η ελληνική κρίση διαμόρφωσε την κουλτούρα διαχείρισης κινδύνων στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Παραδοσιακά, ο τραπεζικός τομέας επικεντρωνόταν κυρίως στη διαχείριση της ρευστότητας και των

Ελληνικές τράπεζες, ένα σημαντικό story ανάκαμψης σε έκπτωση

Διεθνείς και εγχώριοι οίκοι βλέπουν σημαντική αγοραστική ευκαιρία στις ελληνικές τράπεζες πλέον.