Alpha Bank: Προς έκδοση ομολογιακού έως €500 εκατ.

6 λεπτά ανάγνωση
9 Ιουνίου 2017

Σε έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου έως 500 εκατ. με ιδιωτική τοποθέτηση αναμένεται να προχωρήσει η Alpha Bank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η τράπεζα συγκαλεί τακτική Γενική Συνέλευση την 30 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00, στην Αθήνα στην οποία θα συζητηθεί και η έκδοση του ομολογιακού.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 2016, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των Mελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη.

3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη διαχειριστική χρήση 2017 και έγκριση της αμοιβής των.

4. Έγκριση της αμοιβής των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Έκδοση υπό της Τραπέζης, και διάθεση διά ιδιωτικής τοποθετήσεως, ομολογιακού δανείου, ποσού κεφαλαίου έως 500 εκατ. ευρώ μετατρεψίμου σε κοινές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, μετά καταργήσεως του δικαιώματος προτιμήσεως των Μετόχων. Παροχή των οικείων εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης.

6. Ανακοίνωση περί της εκλογής Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εις αντικατάσταση παραιτηθέντων, ως και του συναφούς ορισμού Ανεξαρτήτων Μελών και Μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.

7. Χορήγηση αδείας στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Διευθύνσεως, ως και σε Διευθυντές, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών, που επιδιώκουν όμοιους ή συναφείς προς την Τράπεζα σκοπούς.

Σε περίπτωση που, κατά την αρχική (ως ανωτέρω) συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως δεν επιτευχθεί η εκ του Καταστατικού οριζομένη απαρτία προς λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της Ημερησίας Διατάξεως, θα συνέλθει Πρώτη Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 11 Ιουλίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 και, επί μη επιτεύξεως κατ’ αυτήν απαρτίας, Δευτέρα Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση την 22 Ιουλίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00, αμφότερες στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Νέα υψηλά με τράπεζες, ΑΔΜΗΕ και rotation μετά τη ΔΕΗ

Με ήπια αλλά σταθερά ανοδική εικόνα ολοκλήρωσε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο.

HSBC: «Ψηφίζει» Eurobank και Πειραιώς – Βλέπει ράλι έως 48% στις ελληνικές τράπεζες

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στις ελληνικές τράπεζες δίνει η HSBC, διατηρώντας σύσταση «buy»

Alpha Bank: Στα €182 εκατ. τα κέρδη μετά από φόρους το α΄3μηνο 

Στα 182 εκατ ευρώ διαμορφώθηκαν κέρδη μετά από φόρους της Alpha Bank το