Αν. Λοβέρδος: «Υπάρχει σαλαμοποίηση με την δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεν πέφτει η κυβέρνηση»

4 λεπτά ανάγνωση
15 Απριλίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Σαφές πολιτικό μήνυμα έστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, κάνοντας λόγο για «σαλαμοποίηση» της δικογραφίας και αποκλείοντας το ενδεχόμενο πολιτικής αποσταθεροποίησης.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι η διαχείριση της υπόθεσης γίνεται αποσπασματικά, με τμηματική δημοσιοποίηση στοιχείων, γεγονός που –όπως σημείωσε– δημιουργεί σύγχυση και τροφοδοτεί την πολιτική ένταση. Παράλληλα, τόνισε ότι η συγκεκριμένη τακτική δεν βοηθά στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά αντίθετα ενισχύει την εργαλειοποίηση της.

Σε πολιτικό επίπεδο, ο κ. Λοβέρδος εμφανίστηκε κατηγορηματικός, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν πέφτει η κυβέρνηση», εκτιμώντας πως παρά τη φθορά που προκαλεί η υπόθεση, δεν διαμορφώνονται οι συνθήκες για ευρύτερες πολιτικές ανατροπές. Όπως υπογράμμισε, η κυβερνητική σταθερότητα δεν απειλείται άμεσα, παρά το κλίμα πίεσης που επιχειρεί να διαμορφώσει η αντιπολίτευση.

Η παρέμβασή του έρχεται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ να βρίσκεται στο επίκεντρο και να επηρεάζει το συνολικό πολιτικό σκηνικό. Το επόμενο διάστημα αναμένεται κρίσιμο, καθώς η πορεία της δικογραφίας και οι κοινοβουλευτικές εξελίξεις θα καθορίσουν και τη δυναμική της αντιπαράθεσης.


Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

FixItBnB: Νέα υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης από τη ΔΕΗ

Άμεση τεχνική υποστήριξη για έκτακτες βλάβες σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και ξενοδοχεία

Ένας γέρος…

Κουράστηκε τόσον καιρό στο περιθώριο να είναι.

Α. Πορτοσάλτε για Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ: «Ένας νάρκισσος τύπος που τον κοροϊδεύει κατάμουτρα, τέτοια ξεφτίλα για την χώρα»

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς τοποθετήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη,