Α. Σαμαράς: «Ο Μητσοτάκης είναι το χάος»

1
2 λεπτά ανάγνωση
4 Φεβρουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά περί «χάους» δεν αποτελεί πολιτικό επιχείρημα αλλά ρητορική πόλωσης, αποκομμένη από την πραγματικότητα.

Σε μια περίοδο θεσμικής σταθερότητας, διεθνούς αβεβαιότητας και μετρήσιμων κυβερνητικών αποτελεσμάτων, τέτοιες δηλώσεις λειτουργούν υπονομευτικά για τη δημόσια συζήτηση.

Αντί για συγκεκριμένες προτάσεις και σαφές σχέδιο, επιλέγεται η προσωπική επίθεση και η ένταση, χωρίς απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Παράλληλα, τα σενάρια περί «νέου κόμματος» ενισχύουν την εικόνα πολιτικής απομόνωσης, την ώρα που η κοινωνία ζητά σταθερότητα, σοβαρότητα και ευθύνη — αξίες που ο πρόσφατος δημόσιος λόγος του κ. Σαμαρά δεν υπηρετεί.

1 Comment Άφησε ένα σχόλιο

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή στρατηγική για τρίτη θητεία – Συνταγματική Αναθεώρηση και «Πισσαρίδης 2» στο επίκεντρο

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό προς το 2030, η κυβέρνηση ανεβάζει ταχύτητα και διαμορφώνει

Χρηματιστήριο: Εβδομάδα διόρθωσης – Στο επίκεντρο η ΔΕΗ και η ΑΜΚ των €4 δισ.

Με απώλειες έκλεισε μια έντονα διορθωτική εβδομάδα στο Χρηματιστήριο, με το ενδιαφέρον

Κρασί και υγεία: Σύμμαχος ή “κρυφός εχθρός”; Τί λένε οι ειδικοί

Το κρασί μπορεί να ενταχθεί σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά η