Απεργούν οι δικαστικοί υπάλληλοι στις 25/10

3 λεπτά ανάγνωση
22 Οκτωβρίου 2018

Κλειστά θα είναι τα Δικαστήρια και οι Εισαγγελίες σε όλη τη χώρα, καθώς και τα Έμμισθα Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία της χώρας, μεθαύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 λόγω της 24ώρης Προειδοποιητικής Πανελλαδικής Κλαδικής Απεργίας των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων, “τις ημέρες της απεργίας θα υπάρχει Προσωπικό Ασφαλείας, το οποίο (εφόσον δεν υπάρχουν απεργοσπάστες) θα χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ για τις επείγουσες υποθέσεις στις οποίες ο κατηγορούμενος είναι υπόδικος και λήγουν, σε κάθε περίπτωση, τα όρια προσωρινής κράτησής τους, είναι κρατούμενος με την αυτόφωρη διαδικασία, έχει θέσει τον εαυτό του υπό κράτηση – σε εκτέλεση ποινής, καθώς και στις υποθέσεις και περιπτώσεις πολιτικών, ποινικών και διοικητικών Δικαστηρίων και των Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων που την ημέρα της απεργίας παραγράφεται το αξιόποινο της πράξης ή το δικαίωμα του πολίτη και της πολιτείας”

Οι δικαστικοί υπάλληλοι απεργούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα συσσωρευμένα προβλήματά τους που παραμένουν άλυτα, όπως υποστηρίζουν, και διαρκώς διογκώνονται.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

ΑΔΕΔΥ: Στις 13 Μαΐου κλείνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, όχι τα ΜΜΜ

Αύριο, Τετάρτη 13 Μαΐου 2026, είναι η πανελλαδική, πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία, με συγκέντρωση

BILD: «Αυτογκόλ η απεργία της Lufthansa»

Η Bild χαρακτηρίζει την απεργία της Lufthansa αυτογκόλ, κρίνοντας υπερβολικές τις μισθολογικές