Από Δευτέρα οι αλλαγές του ΦΠΑ

2 λεπτά ανάγνωση
16 Ιουλίου 2015

Από Δευτέρα τελικά θα ισχύσουν οι αλλαγές του ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών, μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στην αγορά, καθώς έμποροι και επιτηδευματίες έπρεπε να αναπροσαρμόσουν τις ταμειακές τους μηχανές στα νέα δεδομένα από σήμερα.

Απόψε, το υπουργείο, με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο του υπενθύμισε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αλλάζουν συντελεστή.

Με παρέμβαση του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, είχε εκφράσει την απορία του, πώς, μέσα σε ένα 24ωρο, χιλιάδες εμπορικές επιχειρήσεις θα καταφέρουν να προσαρμόσουν το λογισμικό των ταμειακών τους μηχανών, τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη χιλιάδες παραγγελιές πολιτών, οι οποίες έχουν γίνει με τους προηγούμενους συντελεστές ΦΠΑ.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και