Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα τις πληρωμής στο Taxis

3 λεπτά ανάγνωση
10 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στο Taxis και εμφάνιζε ως ληξιπρόθεσμους φορολογούμενους οι οποίοι είχαν εξοφλήσει τους φόρους που έληγαν στις 30 Αυγούστου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της παράτασης μιας εβδομάδας που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για την εξόφληση οφειλών.

Έτσι φορολογούμενοι που είχαν εξοφλήσει τις οφειλές τους ερανίζονταν να έχουν ληξιπρόθεσμο χρέος αλλά και να χρεώνονται με τις σχετικές προσαυξήσεις.

Η εικόνα των φορολογούμενων στο Taxis αποκαθίσταται με την σταδιακή ενσωμάτωση των στοιχείων πληρωμών από τις τράπεζες, καθώς όπως έλεγε στο Capital.gr στέλεχος του ΥΠΟΙΚ «απαιτούνται έως και 3 ημέρες για να γίνει η αποστολή των στοιχείων των τραπεζών στην ΓΓΠΣ».

Από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τονίζεται ότι οι φορολογούμενων οι που έχουν πληρώσει δεν θα πρέπει να έχουν καμία ανησυχία και να αγνοήσουν την σχετική εικόνα στο TaxisNet, καθώς με διαφορά 2 ή 3 ημερών ενσωματώνονται τα στοιχεία πληρωμών στις τράπεζες.

Πιθανόν φορολογούμενοι που πλήρωσαν την Παρασκευή που μας πέρασε να εξακολουθούν αν εμφανίζονται ως ληξιπρόθεσμοι. Η Εικόνα και αυτών αναμένεται αν αποκατασταθεί εντός της ημέρας, υποστηρίζουν στο ΥΠΟΙΚ. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και