Αποκλικώνονται οι αποδόσεις των 2ετών και 5ετών ομολόγων

2 λεπτά ανάγνωση
3 Νοεμβρίου 2017

Για πέμπτη διαδοχική συνεδρίαση συνεχίστηκε η αποκλιμάκωση των αποδόσεων του 2ετούς και 5ετούς κρατικού ομολόγου, ενώ αντίθετα οι ρευστοποιήσεις για το 10ετές κρατικό ομόλογο οδήγησαν σε αύξηση της τιμής του και μείωση της απόδοσης για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα.

Το spread του 10ετούς ομολόγου παρουσιάζει σήμερα άνοδο και διαμορφώνεται στις 469 μονάδες βάσης από 463 μονάδες βάσης που είχε κλείσει στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης.

Η τιμή του 2ετούς ομολόγου ανήλθε στα 102,70 λεπτά του ευρώ με την απόδοση να κλείνει στο 2,80%, η τιμή του 5ετούς ομολόγου ανέρχεται στα 101,15 λεπτά του ευρώ με την απόδοση να διαμορφώνεται στο 4,10%. Το 10ετές ομόλογο αποτιμήθηκε σήμερα στα 91,10 λεπτά του ευρώ και την απόδοση να κλείνει στο 5,05%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fed, ΕΚΤ και BoJ στη σκιά του πετρελαίου – Η εβδομάδα που κρίνει επιτόκια και αγορές

Η Fed, η ΕΚΤ και η Τράπεζα της Ιαπωνίας αποφασίζουν αυτή την

Crash test για το Χ.Α η κρίση στη Γαλλία και ο πολιτικός κίνδυνος ενόψει των εκλογών του 2027

Παρά τη στήριξη από την εταιρική κερδοφορία, η ισορροπία των αγορών διεθνώς

Γαλλικά ομόλογα: Μια ανάσα από το 5% – Στο μικροσκόπιο το spread των 150 μονάδων

Τα γαλλικά ομόλογα συγκεντρώνουν την προσοχή των επενδυτών.