Αποχή από τις ονομαστικές ψηφοφορίες αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ

1 λεπτό ανάγνωση
13 Απριλίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δηλώνει πως πλέον απέχει από τις ονομαστικές ψηφοφορίες της Βουλής, με το αιτιολογικό ότι γίνονται με επιστολική ψήφο και όχι με φυσική παρουσία, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής.

Ετσι, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αύριο, οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του θα απέχουν από την ψηφοφορία για άρση ασυλίας βουλευτή, με την αιτιολογία ότι οι ψηφοφορίες για άρση ασυλίας είναι εκ του Κανονισμού της Βουλής ονομαστικές. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Πρωτιά της ΝΔ – Στο 3,1% η Κωνσταντοπούλου – “Όχι” στον Σαμαρά το 78%

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 13,6 μονάδων από τη δεύτερη Ελληνική Αριστερή Συμπαρατάξη καταγράφει δημοσκόπηση της

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα