Σφοδρή επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του με τις οποίες «διώχνει λεφτά από την χώρα» όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγαν ούτε τα υπόλοιπα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Κάθε μέρα με τις δηλώσεις τους βάζουν βόμβα», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, επεσήμανε τον κίνδυνο να βρεθεί η χώρα στο χάος σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί κυβέρνηση καθώς, όπως εκτιμά, η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στραφεί κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το Μνημόνιο.

Ο κ. Γεωργιάδης άσκησε οξεία κριτική και στον Φώτη Κουβέλη για την στάση που τηρεί απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης παρομοιάζοντας τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον κ. Τσίπρα.

«Ο Κουβέλης έχει αποφασίσει να λέει σε όλα όχι. Να γίνει ο νέος Τσίπρας. Εγώ τον Κουβέλη τον έχω ψηλά», δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως ένα «πολιτικό σούπερ μάρκετ» καταγγέλλοντας την θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την θρησκευτική του πίστη.
 

Facebook Comments