Ανατροπή φαίνεται ότι θα έχουμε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καθώς ο Νίκος Λεβετσοβίτης έχει σχηματίσει αυτή τη φορά έναν πολύ ισχυρό συνδυασμό για να πάρει την πρωτιά.

Ο κ. Λεβετσοβίτης, επικεφαλής της Ανανεωτικής Κίνησης Επαγγελματιών και Αντιπρόεδρος, μέχρι σήμερα, του ΕΕΑ παρουσιάζει έναν πολύ ισχυρό συνδυασμό. Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου ανακοίνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας  112 υποψηφίους προερχόμενους από όλες τις περιοχές της Αττικής και από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Πολλοί εξ αυτών συμμετέχουν για πρώτη φορά σε εκλογές του Επιμελητηρίου και αποτελούν το νέο αίμα αυτών των εκλογών.

Δεν λείπουν όμως οι έμπειροι. Η Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών αυτή τη φορά έχει ενώσει δυνάμεις με την ισχυρή παράταξη «Αγανακτισμένοι Επαγγελματίες» με 5 έδρες στο ΔΣ του ΕΕΑ (Ι. Λώλο, Γ.Χατζηβασίλογλου γιό του τέως Προέδρου του ΕΕΑ, Ι. Παπαγεωργίου κ.α.), την ιστορική παράταξη «ΑΚΜΕΕΑ» του τέως Προέδρου του ΕΕΑ κ. Σαράντη Σερελέα, συμμετέχει με τους εκλεγμένους συμβούλους (Π. Κολλάρο, Μαρία Σερελέα). Επίσης συμμετέχει ο Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Κουράσης, ενώ η Κίνηση στηρίζεται από τον Γιώργο Κουτρουλιά ένα από τα ιστορικότερα στελέχη του ΕΕΑ.

Από την άλλη πλευρά ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου φαίνεται να πληρώνει την υποτονική παρουσία του Επιμελητηρίου στα κέντρα λήψης αποφάσεων και τους εναγκαλισμούς με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μεθοδεύσεις του για να είναι μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος στα πρότυπα του ΕΒΕΑ και του ΒΕΑ δεν απέδωσαν και είναι ο μόνος πρόεδρος Επιμελητηρίου στην Αθήνα που δέχεται τέτοια αμφισβήτηση.

Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Λεβετσοβίτης εμφανίζεται ως το φαβορί των εκλογών, προκειμένου να γίνει ο νεότερος Πρόεδρος στην ιστορία του ΕΕΑ, στο πολυπληθέστερο Επιμελητήριο στην Ελληνική επικράτεια.

Facebook Comments