ΗΠΑ: Αμετάβλητος ο δείκτης τιμών κατοικιών S&P / Case-Shiller το Φεβρουάριο

Capital

ΗΠΑ: Αμετάβλητος ο δείκτης τιμών κατοικιών S&P / Case-Shiller το Φεβρουάριο , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Αμετάβλητες έμειναν οι τιμές των αμερικανικών κατοικιών το Φεβρουάριο, σύμφωνα με την έκθεση των δεικτών S&P/Case-Shiller που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, τόσο ο δείκτης για τις 10 μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές των ΗΠΑ, όσο και ο δείκτης για τις 20 μεγαλύτερες περιοχές, παρέμειναν αμετάβλητοι το Φεβρουάριο από τον Ιανουάριο. Σε εποχιακά προσαρμοσμένη βάση, ο δείκτης για τις 10 μεγαλύτερες περιοχές σημείωσε άνοδο 0,9%, ενώ ο δείκτης για τις 20 περιοχές αυξήθηκε 0,8%.

Σε ετήσια βάση ο δείκτης για τις 10 μεγαλύτερες περιοχές αυξήθηκε 13,1%, ενώ ο δείκτης για τις 20 μεγαλύτερες περιοχές κέρδισε 12,9%. Αυτό ήταν χαμηλότερο από το 13,1% που περίμεναν οι αναλυτές.

"Η ετήσια μεταβολή επιβράδυνε το περισσότερο που έχουμε δει για αρκετό καιρό", δήλωσε ο David M. Blitzer, πρόεδρος της επιτροπής των δεικτών της S&P Dow Jones Indices