ΕΛΠΕ: Απονεμήθηκαν τα βραβεία Retail Championship 2013

MarketNews

ΕΛΠΕ: Απονεμήθηκαν τα βραβεία Retail Championship 2013, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο διαγωνισμός του Retail Championship 2013 οργανώθηκε και φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τις εμπορικές εταιρείες του Ομίλου ΕΛΠΕ. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους νικητές του διαγωνισμού σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Maroussi Plaza, στις 26 Μαΐου 2014.

Πρόκειται για το διαγωνισμό αξιολόγησης των πρατηρίων των εμπορικών εταιρειών του Ομίλου ΕΚΟ Ελλάδας, Κύπρου, Μαυροβουνίου, Βουλγαρίας, Σερβίας, ΒΡ Ελλάδας και ΟΚΤΑ. Διεξάγεται καθ όλη τη διάρκεια του έτους και κάθε χώρα συμμετέχει ξεχωριστά. Τα στελέχη των πρατηρίων αλλά κι εκείνα των πωλήσεων των εταιρειών, αξιολογούνται με βάση συγκεκριμένα κριτήρια όπως η επίτευξη των στόχων των πρατηρίων, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών και, βέβαια, πάντα η διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας των πρατηρίων.

Ο θεσμός του Retail Championship αποτελεί την κορυφαία από μια σειρά δραστηριοτήτων που υιοθετεί ο Όμιλος ΕΛΠΕ ώστε να επιτυγχάνει τη συνεχή βελτίωση και αριστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων προς τον τελικό καταναλωτή. Είναι η αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων που έχει οδηγήσει τις εταιρείες Εμπορίας του Ομίλου σε ηγετικές θέσεις στον κλάδο τους, στις χώρες που δραστηριοποιούνται.

Καλεσμένος και κύριος ομιλητής στη φετινή εκδήλωση ήταν ο κ. Πέτρος Οικονομίδης, Global Brand Strategist and Communications Consultant. Ο κος Οικονομίδης έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως όπως Coca Cola, Apple, Audi, όπως επίσης έχει εργαστεί για το λανσάρισμα της παγκόσμιας καμπάνιας «Think different» της Apple το 1997.

Τα βραβεία στους νικητές απένειμαν ο Πρόεδρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος καθώς και Μέλη της Διοίκησης του Ομίλου ΕΛΠΕ και των θυγατρικών του εταιρειών.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι βραβευθέντες και τα στελέχη των θυγατρικών εταιρειών του εξωτερικού περιηγήθηκαν στο αναβαθμισμένο διυλιστήριο της Ελευσίνας.