Η κα Χριστοδουλοπούλου «διαολόστειλε» τον κ. Αθανασίου – η συγγνώμη της & η διαγραφή από τα πρακτικά

2 λεπτά ανάγνωση
21 Φεβρουαρίου 2018

Ένταση σημειώθηκε με τον Χαράλαμπο Αθανασίου, πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, και την αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην υπουργό, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σύμφωνα με το Νίκο Δένδια, στα πρακτικά της Βουλής καταγράφεται ότι μετά την άρνηση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου να τοποθετηθεί ο κ. Αθανασίου ειπώθηκε από την ίδια “άει στο διάβολο“.

Μετά από συνεχή αιτήματα τοποθετήθηκε επί προσωπικού για 1 λεπτό ο κ. Αθανασίου. Η κ. Χριστοδουλοπούλου είπε ότι κανείς δεν άκουσε αυτό που ανέφερε ο Ν. Δένδιας και ότι το άκουσαν μόνο τα πρακτικά… Η προεδρεύουσα εντέλει ζήτησε συγγνώμη και τη διαγραφή από τα πρακτικά.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η άνωθεν έκφραση προοριζόταν για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι δικογραφίες που έχουν έρθει στη Βουλή είναι αστείες»

Αιχμηρή τοποθέτηση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί

Κ. Μητσοτάκης: Αντεπίθεση με φόντο την αναθεώρηση και εσωκομματικές ισορροπίες

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή δεν επιβεβαίωσε την πολιτική αποδόμηση της κυβέρνησης.

Ν. Ανδρουλάκης: «Την ευθύνη για όλα τα σκάνδαλα τη φέρετε εσείς προσωπικά κ. Μητσοτάκη – Οδηγήσατε τη χώρα σε θεσμική και αξιακή κρίση»

Σε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εστίασε εξ αρχής την ομιλία