Dear fashionistas  

Ο Σεπτέμβρης έφτασε και ήρθε η στιγμή να δούμε 5 key pieces που μπορούμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας και να δώσουμε ένα fashion forward touch σε κάθε εμφάνιση! Διαλέγουμε πάντα αυτά που ταιριάζουν περισσότερο με το προσωπικό μας στυλ μιας και το καθένα από τα key pieces έχει πολλές παραλλαγές!

The Kate Middleton dress

Όπως είναι γνωστό η Δούκισσα του Cambridge επιλέγει συχνά ρούχα από brands υψηλής κατανάλωσης. Ανάλογα με το σωματότυπο επιλέγουμε blue and white stipes στην γραμμή που μας ταιριάζει καλύτερα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop@Zara 

Button up

Τα κουμπιά στη μέση του ρούχου είναι μια ακόμη πρόταση για τον Σεπτέμβριο! Είναι ένα trend που βλέπουμε σε μπλούζες, φορέματα αλλά και φούστες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop@ myfashionfruit 

One piece

Ενώ το one piece δεν είναι κάτι καινούργιο, προτείνω ρούχα με δέσιμο στην περιοχή του ντεκολτέ. Το συγκεριμμένο σχέδιο κολακεύει πολύ γυναίκες με λιγότερο έντονες καμπύλες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop@ Justin fashion 

Hoops

Απαραίτητο αξεσουάρ σε ασημί και χρυσό, σε όλα τα μεγέθη! Είναι ένα αξεσουάρ που ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Επιλέγουμε τη διάμετρο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop@ H&m 

Cowrie Shell Anklet

Τα Cowrie Shells είναι ένα από τα trends που είδαμε το φετινό καλοκαίρι. Για όσες δεν αγαπούν το βραχιολάκι στο πόδι μπορούν να διαλέξουν αυτό το σχέδιο σε κολιέ, choker ή βραχιόλι για το χέρι.

 

 

 

 

 

 

 

 

shop@ jamjar 

Facebook Comments