Στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών ο νενέκος Τσίπρας έδωσε γη και ύδωρ. Έκανε συμφωνία με τους σκοπιανούς κατσαπλιάδες θεωρώντας τους φερέγγυους. Αυτούς τους άσσους της επί δεκαετίες παραχάραξης της ιστορίας της Μακεδονίας πως μπορεί να τους έχει κανένας εμπιστοσύνη;

Εκτός αυτού γιατί έπρεπε ο γεωγραφικός προσδιορισμός της ΠΓΔΜ  να περιείχε  και θέματα ιθαγένειας και γλώσσας που δίνουν το δικαίωμα στους σκοπιανούς να εγείρουν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις;

Οι σκοπιανοί συντάσσοντας το Σύνταγμά τους θα το γεμίσουν παγίδες,ενώ ο Τσίπρας θα το φέρει στην Ελληνική Βουλή με την διαδικασία τους κατεπείγοντος και ούτε που θα το εξετάσει λεπτομερώς, αφού βιάζεται να ικανοποιήσει τους νονούς της συμφωνίας για να εισπράξει την αναγκαία στήριξη.

Όταν θ αρχίσει να εφαρμόζεται η συμφωνία θα ανακύψουν όλα τα προβλήματα που τεχνηέντως θα έχουν κρύψει οι σκοπιανοί, αλλά τότε θα είναι αργά.

Η δολιοφθορά των 100 οριοθετών των συνόρων μας στην Φλώρινα, η εξαγγελία του Ζάεφ περί διδασκαλίας της μακεδονικής  γλώσσας στα ελληνικά σχολεία και οι τελευταίες αλυτρωτικές του δηλώσεις είναι ενδεικτικές των αληθινών προθέσεών του και φαίνεται να ξύπνησαν το ελληνικό πολιτικό σύστημα που κατάλαβε ότι η συμφωνία είναι ετεροβαρής και υπέρ των σκοπιανών.

Ο Ζάεφ εξασφάλισε ήδη την εισδοχή της χώρας του στο ΝΑΤΟ και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο θρασύς.
Τώρα ΠτΔ, Κοτζιάς και Θεοδωράκης προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, ότι δήθεν δεν συναινούν στην συμφωνία όπως τώρα διαμορφώνεται,θεωρώντας μας ηλίθιους.

Φαίνεται ότι η συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει τόσο εύκολα όπως υπολόγιζε ο Τσίπρας που θα προσπαθήσει να επηρεάσει τους πιο βολικούς βουλευτές άλλων κομμάτων για να πετύχει τον μαγικό αριθμό των 151.

Δυστυχώς ψηφίζονται λαϊκιστές, ψεκασμένοι, άνθρωποι χωρίς ηθικές αντιστάσεις και θρασύδειλα ανθρωπάκια που όμως ορίζουν τις τύχες της χώρας και γι αυτό θα πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί όταν πάμε στην κάλπη, γιατί μετά την απομάκρυνση απ αυτήν…

Facebook Comments