Στο αίμα βάφτηκε η φημισμένη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου λίγες ημέρες πριν τις γιορτές, καθώς ένας δράστης άνοιξε πυρ, κατά πάσα πιθανότητα με αυτόματο όπλο, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα.

Διαφεύγει ακόμη τη σύλληψη ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία ενώ ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών.

 Η επίθεση που διαπράχθηκε στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο κέντρο της πόλης του Στρασβούργου είχε αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δώδεκα να τραυματιστούν, από τους οποίους οι έξι βρίσκονται σε απολύτως κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ.

Νωρίτερα:

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς  απόψε στο κέντρο του Στρασβούργου, κοντά στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης διαφεύγει.

Νωρίτερα:

Για πυροβολισμούς στο κέντρο του Στρασβούργου έκανε λόγο η γαλλική αστυνομία ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε ότι υπάρχουν ένας νεκρός και τρεις τραυματίες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν μέσω του Twitter ότι το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε κοντά σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά.

Σύμφωνα με το BBC υπάρχουν δύο τραυματίες με βάση αναφορές της αστυνομίας

Facebook Comments