Ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Μάριος Γεωργιάδης από βήματος έκανε άνοιγμα στη Νέα Δημοκρατία. Ξεκίνησε λέγοντας “εμείς σαν ένωση κεντρώων έχουμε διαλέξει το δύσκολο δρόμο και πολλές φορές δε γινόμαστε αρεστοί ακόμη και στους ίδιους μας τους ψηφοφόρους. Ο σκοπός μας δεν είναι να χαϊδεύουμε αφτιά αλλά να είμαστε χρήσιμοι” και συνέχισε απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία “αν και εσείς θεωρείται το ίδιο και είστε έτοιμοι ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν. Απομονώστε όλες τις παλαιοκομματικές φωνές του παρελθόντος, δείξτε έμπρακτα ότι είστε και εσείς σε αυτή την πορεία της αλλαγής νοοτροπίας”.

Αφού ανέφερε ότι το 2015 η Ένωση Κεντρώων είχε αποστείλει το πρόγραμμά της στον Αλέξη Τσίπρα κι εκείνος το πέταξε στα σκουπίδια, είπε εμφατικά: “Μπροστά στο συμφέρον της χώρας δε λογαριάζουμε ούτε χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε παρελθόν. Πραγματικά αν ενεστερνίζεστε τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων και τις κόκκινες γραμμές μας είμαστε εδώ. Όχι σαν δεκανίκι, σαν ισότιμο συζητητή στο διάολογο, να είμαστε κοντά σας και να βοηθήσουμε. Δεν καιγόμαστε για καρέκλες, δεν καιγόμαστε για υπουργεία, για μεταρρυθμίσεις καιγόμαστε”.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του και θέλοντας να επισημάνει την πρόταση συνεργασίας που ουσιαστικά έκανε παρέφρασε το σλόγκαν του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ και είπε ότι “μόνο όλοι μαζί μπορούμε”.

To MarketNews.gr καλύπτει λεπτό προς λεπτό το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, εικόνα, ήχος και αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ

Facebook Comments