Μωραϊτης για Τσίπρα: Τα 3 Όσκαρ και οι θύελλες από τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων...

MarketNews

Μωραϊτης για Τσίπρα: Τα 3 Όσκαρ και οι θύελλες από τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων..., ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σφοδρή επίθεση είχε εξαπολύσει στον ΣΥΡΙΖΑ, πριν από λίγα χρόνια, ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Μωραϊτης.

Εκείνες οι δηλώσεις του κατά της κυβέρνησης ήταν και η αιτία που ο νέος υφυπουργός “κατέβασε” την ιστοσελίδα του λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία του με την επισήμανση ότι “γίνονται αλλαγές στην ιστοσελίδα”.

Τον Μάρτιο του 2017 ο κ. Μωραΐτης δήλωνε ότι «στην κυβέρνηση αξίζουν 3 Όσκαρ: Το Όσκαρ της αποτυχίας, το Όσκαρ του τυχοδιωκτισμού και το Όσκαρ του διχασμού».

Από τις αναρτήσεις που είχε κάνει στο λογαριασμό του στο twitter, ο κ. Μωραΐτης υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη φορά που εκλέχθηκε, τον Ιανουάριο του 2015, συνεχίζοντας να εκφράζει δημόσια τις επικρίσεις του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης κατηγορούσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες, στη συγκέντρωση των αγανακτισμένων…. διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

 

 

 

 

Οι παλαιότερες αναρτήσεις του νέου υφυπουργού: