Αίσθηση προκαλεί συνέντευξη του ομότιμου καθηγητή της Νομικής Νίκου Αλιβιζάτου, ο οποίος μιλά με θερμά λόγια τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο καθηγητής ανήκει πολιτικά στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς και είχε αναλάβει πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής για την εκλογή προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής το φθινόπωρο του 2017.

Σε συνέντευξή του στη Lifo, ερωτάται αν έχει συναντήσει τον Πρωθυπουργό και απαντά ότι τον είδε μόνο μία φορά «όταν ο ίδιος ζήτησε να συναντηθούμε στο Μέγαρο Μαξίμου για τα θέματα του Συντάγματος το καλοκαίρι του 2016».

Όπως λέει, ο Αλέξης Τσίπρας «έχει το μεγάλο προσόν που είχε και ο Ανδρέας Παπανδρέου να είναι πολύ γοητευτικός στη συνομιλία. Και πολύ συμπαθής».

«Όλοι οι συνομιλητές του Ανδρέα Παπανδρέου λένε ότι η γοητεία του στηριζόταν και σε μια πολύ πλατιά παιδεία», εξηγεί ο κ. Αλιβιζάτος ενώ σε ερώτημα για το ποια είναι η βάση της γοητείας του Αλέξη Τσίπρα απαντά: «Εχει ταχύτατη αντίληψη και πραγματικά αισθάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να συζητάς από τα πιο στοιχειώδη στην αρχή μαζί του για φτάσεις εκεί που θέλεις. Πιάνει πουλιά στον αέρα. Έκτοτε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Ούτως ή άλλως, η μόνη μου ανάμειξη στην άμεση πολιτική ήταν η προπέρσινη, στη δημιουργία του ΚΙΝ.ΑΛ». 

Facebook Comments