Εμπρηστικό λόγο κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατηγορώντας τον ότι με προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού έριξε το επίπεδο της συζήτησης πιο χαμηλά από ποτέ, παρομοιάζοντας τον πρόεδρο της Ν.Δ «με τον Στέφανο Χίο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής επισήμανε ότι «ο πρωθυπουργός στην ομιλία του ανέπτυξε το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία, με έμφαση στις δυνατότητες που δίνονται στη χώρα μας μετά το τέλος του μνημονιακού καθεστώτος», ενώ αντιθέτως «ο κ. Μητσοτάκης ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος και επέλεξε με προσωπικές αναφορές και επιθέσεις να ρίξει το επίπεδο πιο χαμηλά από ποτέ».

Κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για αλλαγή ατζέντας με παροχές επανέλαβε πως η χώρα μετά τον Αύγουστο βρίσκεται σε διαφορετική αφετηρία «πλέον έχουμε τη δυνατότητα με ταχύτητα να αποκαθιστούμε τις αδικίες των 8 ετών κρίσης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments