Θεοδωράκης:Αποχωρώ από τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος αλλά περήφανος για το Ποτάμι

1 λεπτό ανάγνωση
7 Ιουνίου 2019

“Αποχωρώ από τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος αλλά περήφανος για την προσφορά του Ποταμιού στην Πατρίδα. Ελπίζω ότι ο σπόρος που φυτέψαμε θα ξαναφυτρώσει”.

Με αυτή τη φράση επέλεξε να αποχαιρετήσει τη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια.

Ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα βρεθεί σε άλλο κόμμα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “η μεταπήδηση σε άλλη κομματική βάρκα ή καλύτερα μαούνα στο δικό μου σύστημα ισοδυναμεί με προδοσία. Μασκαριλίκια λένε στο χωριό μου για αυτόν που βρίσκει δικαιολογίες για να μην κάνει όσα έχει δεσμευθεί”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίρεται η ασυλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Με ευρύτερη πλειοψηφία εγκρίθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής τα δύο δικαστικά αιτήματα

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Άρση ασυλίας εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με τη

Στο ίδιο έργο θεατές

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η ιστορία με την Κοβέσι, το