Στον Άρειο Πάγο για τον Πάχτα ο Καμμένος – Τα υπονοούμενα για «δωρεές»

MarketNews

Στον Άρειο Πάγο για τον Πάχτα ο Καμμένος – Τα υπονοούμενα για «δωρεές», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την απόφαση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, για τη δικαστική διαμάχη του με τον Χρήστο Πάχτα, αφού απερρίφθη η έφεσή του από το Τριμελές Εφετείο.

Η δικαστική διαμάχη αφορά το περίφημο «Λιντσάρετε τον Πάχτα», δηλαδή την προτροπή του Πάνου Καμμένου προς τους κατοίκους της Χαλκιδικής να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να λιντσάρουν τον πρώην δήμαρχο, Χρήστο Πάχτα, σε ομιλία του στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο του 2013, για την υπόθεση της επένδυσης της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

«Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος απαλλάχθηκε ομόφωνα, τελεσίδικα και αμετάκλητα από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τα ψευδή αδικήματα που προσπάθησε να του προσάψει ο κ. Πάχτας.

Παρόλα αυτά ο πρώην δήμαρχος Αριστοτέλη προσέφυγε περιέργως στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά, ενώ το αναμενόμενο θα ήταν να προσφύγει σε αυτά της Θεσσαλονίκης. Πέτυχε έτσι σκανδαλωδώς την έκδοση μιας απόφασης η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αμετάκλητες παραδοχές του ποινικού δικαστηρίου το οποίο τον απάλλαξε αμετάκλητα και πανηγυρικά. Γι’ αυτή την απόφαση ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσφεύγει ήδη στον Άρειο Πάγο.

Ερωτάται ο λαλίστατος κ. Πάχτας που κάνει λόγο για δικαστική νίκη του στα αστικά δικαστήρια του Πειραιά (!!!) αν κατόπιν πορίσματος ορκωτών ελεγκτών ελέγχεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς Θεσσαλονίκης για «δωρεές» που έλαβε από την «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» ύψους 11.660.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν απαντήσει ή απαντήσει ψευδώς στο ερώτημα, επιφυλασσόμαστε να αναρτήσουμε τη βεβαίωση από την Εισαγγελία Διαφθοράς Θεσσαλονίκης, καθώς και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, προκειμένου να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος τον εκπροσωπούσε ως δήμαρχος.

Θα περιμένουμε έως τα Θεοφάνεια στον Πειραιά (!!!) όπου ο κ. Πάχτας αισθάνεται προφανώς πιο προστατευμένος από τον λαό της Χαλκιδικής και την Δικαιοσύνη».