Πέτσας: Εξετάζεται χρονικός περιορισμός στις άδειες εξόδου από το σπίτι

MarketNews

Πέτσας: Εξετάζεται χρονικός περιορισμός στις άδειες εξόδου από το σπίτι, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Σκεφτόμαστε να λάβουμε μέτρα για τις ουρές στις τράπεζες. Η κατάσταση που βλέπουμε δεν είναι αποδεκτή. Οι περισσότεροι δεν χρειαζόταν να πάνε στην τράπεζα καθώς θα μπορούσαν να κάνουν ηλεκτρονικά τις συναλλαγές» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας το πρωί στο MEGA.

Σήμερα, όπως είπε, θα επιχειρήσει η ΕΛ.ΑΣ. να βάλει μία τάξη με τις ουρές στις τράπεζες ενώ ένα δεύτερο μέτρο που εξετάζεται είναι να υπάρξει χρονικός περιορισμός για τις άδειες εξόδου από το σπίτι.

Για το σενάριο της καθολικής απαγόρευσης, είπε ότι δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή αλλά τόνισε με νόημα πως δεν θέλουμε να γίνεται κατάχρηση της δυνατότητας να βγαίνουμε έξω από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει να επιβάλει  όριο στον χρόνο που θα μετακινούνται οι πολίτες προκειμένου να ψωνίζουν είδη πρώτης ανάγκης ή να μεταβούν σε τράπεζες κ.λ.π.

Αυτό θα γίνεται μέσω του γνωστού SMS στο 13033