«Ο ελεύθερος κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τα Έθνη του. Όχι να τα εξαφανίσει… Το μέλλον δεν ανήκει στους παγκοσμιοποιητές. Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες… Μία παγκόσμια βιομηχανία από Μ.Κ.Ο. προωθεί τo λαθρεμπόριο ανθρώπων και απαιτεί την εξαφάνιση των συνόρων… Έχω ένα μήνυμα γι’ αυτούς τους εγκληματίες: θα θέσω οριστικό τέλος στην λαθρομετανάστευση.»

Από τον λόγο του προέδρου Τράμπ στα Η.Ε. την 24-09-19

Το απεχθές έγκλημα στη Μιννεάπολη αποδεικνύει το κτήνος που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος. Και ήταν απεχθές όχι επειδή το θύμα ήταν μαύρος αλλά επειδή ήταν άνθρωπος. Οι Αμερικανικές αρχές κινήθηκαν άμεσα: ο αστυνομικός συνελήφθη για φόνο όπως και οι τρεις συνάδελφοί του, και απολύθηκαν. Ο δε πρόεδρος Τράμπ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του θύματος για να συλλυπηθεί ενώ διέταξε το FBI να διεξάγει έρευνα. Η δίκη του αστυνομικού ορίστηκε άμεσα, (8/6/20)! Πότε είπαμε είναι η δίκη των δολοφόνων της Μαρφίν;

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Η.Π.Α., τα θύματα της αστυνομικής βίας είναι ανάλογα του πληθυσμού της κάθε φυλής: σε εξαπλάσιο πληθυσμό λευκών έχουν εξαπλάσιο αριθμό λευκών θυμάτων από αστυνομική βία από ότι μαύρων.

Επίσης, το 50% των μαύρων θυμάτων αστυνομικής βίας έχουν σκοτωθεί από μαύρους αστυνομικούς.

Ακόμη: 547.918 περιστατικά βίας μαύρων εναντίον λευκών και μόλις 59.718 λευκών εναντίον μαύρων (Πηγή: Bureau of justice statistics, National Crime Victimization Survey, 2018).

Το 97% των μαύρων θυμάτων σκοτώθηκαν από μαύρους κακοποιούς (USA Crime statistics 2015). 

1. Γιατί λοιπόν τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης (Μ.Π.Π.) προπαγανδίζουν ότι η αστυνομική βία έχει ρατσιστικά κίνητρα και ότι είναι δυσανάλογα τα θύματα;

            2. Οι αριστεροί μπαχαλάκηδες οπαδοί των Δημοκρατικών που καταστρέφουν περιουσίες πολιτών και τα Μ.Μ.Π. που τους υποστηρίζουν, τί ακριβώς επιδιώκουν;

Η αστυνομία της Μιννεάπολης συνέλαβε ταραχοποιούς οι οποίοι ήταν μεταφερόμενοι από άλλες πολιτείες. Η κατάσταση θυμίζει τα δικά μας στημένα επεισόδια με τους μεταφερόμενους αριστερο-μπαχαλάκηδες του 2008.

Τα CNN, NYT και τα Ελληνικά φερέφωνά τους που βρήκαν πάλι ευκαιρία να ξεσπαθώσουν κατά του Τραμπ, ας μην ξεφτιλίζονται άδικα: και ο δήμαρχος και ο κυβερνήτης της Μιννεάπολης είναι Δημοκρατικοί. Αλλά φταίει ο Τράμπ! Ο δε αρχηγός της πολιτειακής αστυνομίας είναι μαύρος και λειτουργεί υπό τις εντολές του πολιτειακού κυβερνήτη και δημάρχου. Αλλά πάλι φταίει ο Τράμπ!

Και το καλύτερο; Η εισαγγελέας που το 2006 είχε αθωώσει τον δολοφόνο αστυνομικό για κατάχρηση εξουσίας, ήταν γερουσιαστής, υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών και στη συνέχεια υποψήφια για αντιπρόεδρος του Μπάιντεν. Αλλά για τους ΑΛΦΑ, ΣΚΑΙ, ΕΡΤ, Καθημερινή κ.λπ. δεν φταίνε οι Δημοκρατικοί. Πάλι φταίει ο Τράμπ!

3. Πώς βγήκαν από τα σπίτια τους για να κάνουν πλιάτσικο οι οπαδοί των lockdowns; Δεν φοβούνται πια τον «φονικό» κορονοιό όπως ούρλιαζαν τα Μ.Μ.Π. των Δημοκρατικών;

4. Οι αντιφά και λοιποί αριστερο-συμμορίτες, με πόσες κλεμμένες τηλεοράσεις που πλιατσικολόγησαν θα «παρηγορηθούν» για την δολοφονία ενός αγνώστου;

            Με εντολή του προέδρου, οι Η.Π.Α. χαρακτήρισαν τους αντιφά ως τρομοκρατική οργάνωση. Οι συνέπειες της πράξης αυτής είναι σημαντικότατες αλλά θάφθηκαν επιμελώς από όλα τα Μ.Μ.Π. Η σημαντικότερη: κάθε ζημιά που έκαναν χρεώνεται σε αυτούς ενώ κάθε περιουσιακό στοιχείο τους δεσμεύεται. Ο Τράμπ στέλνει τον λογαριασμό στους μπαχαλάκηδες.

Όχι όπως εδώ που τα σπάνε και τα πληρώνουμε οι φορολογούμενοι. «Φασιστικό» ε; Εδώ, συνεχίστε να χαϊδεύετε τους αριστερο-συμμορίτες, και να αποφυλακίζετε τρομοκράτες, βιαστές και παιδεραστές, τους οποίους πλέον η πολιτική κορεκτίλα και η αριστερίλα ονομάζουν «παιδόφιλους».

Οι οπαδοί του Κουφοντίνα νοιάζονται για τον Φλόιντ! Διαδήλωσαν οι οπαδοί της πιο μισάνθρωπης και φονικής ιδεολογίας του πλανήτη. Η ειρωνεία είναι ότι διαδήλωσαν ανήμερα της επετείου (04-06-1989) της δολοφονίας 3500 φοιτητών, τους οποίους συνέθλιψαν τα τανκς του Κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας. Οι αριστεροί νοιάζονται για τις ανθρώπινες ζωές υπό δύο προυποθέσεις: 1.Τα θύματα να μην είναι Έλληνες 2.Να μην τα έχουν σκοτώσει ομοϊδεάτες τους.

Ακολουθήστε τη διαδρομή του χρήματος. Σε αντίθεση με την Ε.Ε. που ληστεύει τους φορολογούμενους για να χρηματοδοτεί τις Μ.Κ.Ο. και τα Μ.Μ.Π. -διεθνή και εγχώρια, «προοδευτικά» και «συντηρητικά»- εξυπηρετώντας μία κλίκα οικονομικών συμφερόντων που θησαυρίζει από την λαθρομετανάστευση, ο πρόεδρος Τράμπ:

            1. Δεν χρηματοδοτεί την παγκοσμιοποίηση.

2. Δεν επέτρεψε την λαθρομετανάστευση εκ Μεξικανών στις Η.Π.Α.

3. Δεν επέβαλε ένα σωρό «πράσινους» φόρους στους Αμερικανούς για να χρηματοδοτήσει τους απατεώνες της κλιματικής απάτης.

 Στις Η.Π.Α. δεν διεξάγεται κανένας εμφύλιος. Οι αριστεροί που επί χρόνια εκκολάπτονται υπό την προστασία των Δημοκρατικών και των φιλικών τους Μ.Μ.Π., προκαλούν εσκεμμένα καταστροφές και λεηλασίες διότι έτσι εκτιμούν ότι προκαλούν πολιτική φθορά στον πρόεδρο.

Πρόκειται για μια μειοψηφία μερικών χιλιάδων πλιατσικολόγων σε μια χώρα 330 εκ. κατοίκων και δεν θα επιτύχουν κανένα πολιτικό όφελος. Απλώς, η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία των αστών παραμένει σιωπηλή, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση Τράμπ παρακολουθεί και παρεμβαίνει μόνο όταν της ζητηθεί, για να εκθέτει την ανικανότητα και ανοχή των Δημοκρατικών κυβερνητών, ευθύνη των οποίων αποτελεί η αστυνόμευση των πόλεων και η προστασία των περιουσιών των πολιτών τους. Ενώ, η ανοχή του αστικού κόσμου στους βιαστές της δημοκρατίας σταδιακά εξαντλείται…

Οι αστοί στη Μιννεάπολη ξεχύθηκαν εθελοντικά στους δρόμους να καθαρίσουν τα καταστήματα από τις καταστροφές των αριστερών ληστο-συμμοριτών, που τα έκαναν γυαλιά-καρφιά, υπό την πλήρη ανοχή των Δημοκρατικών δημάρχων. Διότι για πολλοστή φορά, οι αριστεροί καταστρέφουν και οι αστοί ξαναδημιουργούν.

Facebook Comments