Τα «Παραπολιτικά» φέρνουν στη δημοσιότητα διαλόγους ντροπής Καμμένου – Παπαγγελόπουλου μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα για τα στελέχη της εφημερίδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε απολύτως ιταμό ύφος, ο τότε υπουργός Αμύνης Πανος Καμμένος απαιτούσε την εξωθεσμική παρέμβαση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο (μπροστά στον Τσίπρα) για να… συλληφθούν, ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης και ο γενικός διευθυντής της Παναγιώτης Τζένος.

Τι γράφουν τα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν αύριο Σάββατο με 17 σελίδες «καυτών» αποκαλύψεων για τις αντιθεσμικές πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ:

«Πάρε τον Ζαγοραίο για να τους γα..σει

  • Όταν ο Πάνος προέτρεπε τον Μίμη, ενώπιον του Αλέξη, να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό «να μας δέσει» για εγκληματική οργάνωση – η πιστή διήγηση μιας απίστευτης συζήτησης στο γραφείο Τσίπρα στη Βουλή
  • Πως η παραζάλη της εξουσίας τύφλωσε το «σύστημα», που νόμιζε οτι ο Σύριζα ήταν πλέον άτρωτος – και συζητήσεις για ρουσφέτια, που εμπλέκουν φιλικούς προς το σύστημα επιχειρηματίες.
  • Ο ρόλος του Σπ. Παπαχρήστου, κουμπάρου του πρώην υπουργού Αμυνας που υποστήριζε οτι έχει δώσει αγώνες να τον βάλει στη Βουλή, και γιατί ο Πάνος και η Τζούλη αρέσκονταν στους ρόλους του «Πουαρό» και της «Μάτα Χάρι» – Φωτογραφία απο την εορταστική βραδιά στα μπουζούκια
  • Τι σηματοδοτούν οι εξελίξεις στην ΕΛ.Α
  • Θα ερευνηθούν απο δικαιοσύνη και Βουλή οι πρακτικές που παραπέμπουν σε παρακράτος και εγκληματική οργάνωση

Πώς οι συνομιλίες Παππά – Μιωνή επιβεβαιώνουν όλα όσα καταγγέλουμε για το παρακράτος και τις μεθοδεύσεις του».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Facebook Comments