Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά για τους κυβερνητικούς χειρισμούς ενόψει της πανδημίας εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

«Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει στη χώρα είστε εσείς που υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό ανάπτυξη ισχυρή και φέρατε υπανάπτυξη 15% στο δεύτερο τρίμηνο του 2020. Να τελειώνουν τα αστεία, να τελειώνει αυτό το παραμύθι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μία αναφορά εκτός κειμένου.

Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε ότι η κυβέρνηση πέτυχε ένα «κατόρθωμα», να μετατραπεί η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού λαού στην πρώτη φάση της πανδημίας, σε φιάσκο. «Η έλλειψη σχεδίου, οι παλινωδίες σας και η διαρκής προσπάθεια να μεταφέρετε τις ευθύνες σας στους πολίτες είναι ο απολογισμός της πολιτικής σας, τους μήνες μετά την άρση του lockdown» υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας.

Συνεχίζοντας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι η κυβέρνηση έκαψε το χαρτί του ασφαλούς προορισμού για τη χώρα μας ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απέκρυψε κρούσματα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

«Μη με προκαλείτε, θα παίρνετε απαντήσεις. Οι αλήθειες ορισμένες φορές είναι δυσάρεστες» σημείωσε σε άλλο σημείο ο Αλ. Τσίπρας, με αφορμή την αναφορά του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση σε μερικούς μήνες έκανε όσα δεν έγιναν επί χρόνια στο ΕΣΥ. «Το καλοκαίρι του 2019 το προσωπικό ήταν περισσότερο κατά 5.000 σε σχέση με τώρα που έχουμε πανδημία» διευκρίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Facebook Comments