Σύψας: «Είμαστε ένα βήμα πριν το lockdown»

MarketNews

Σύψας: «Είμαστε ένα βήμα πριν το lockdown», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Για κρίσιμη κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα έκανε λόγο ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο κ. Σύψας μιλώντας στο Open TV και στην "Ωρα Ελλάδος" τόνισε ότι "η επιδημία πήρε μία απότομη ανοδική πορεία" και πρόσθεσε ότι είμαστε "ένα βήμα πριν το lockdown".

Ο λοιμωξιολόγος επεσήμανε ότι "έχουμε μεγάλη διασπορά του ιού" και πρόσθεσε ότι "η Αττική είναι πιο κοντά σε λήψη νέων μέτρων", προεξάρχουσας της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

"Ενδεχομένως θα ληφθούν περιορισμοί στην κυκλοφορία στην Αττική", δήλωσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι "η Η κατάσταση δεν είναι καλή. Τα σχολεία είναι το τελευταίο που θα φτάσουμε. Θα προτιμούσα να να λειτουργούν κανονικά".

Εκανε έκκληση στους ηλικιωμένους και δη παππούδες και γιαγιάδες "να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά" τονίζοντας για μία ακόμα φορά ότι "είναι στο τραπέζι το οριζόντιο lockdown".