Στα άκρα η σχέση Τσακαλώτου - Τσίπρα - «Αν θες να με διώξεις να το κάνεις»

MarketNews

Στα άκρα η σχέση Τσακαλώτου - Τσίπρα - «Αν θες να με διώξεις να το κάνεις», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στα όρια της ρήξης βρίσκονται οι σχέσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την χθεσινή ανάρτηση του πρώην υπουργού οικονομικών και το χθεσινό τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά, την Τετάρτη το απόγευμα του τηλεφώνησε και σε αυστηρό τόνο του ζήτησε να κάνει διευκρινιστική δήλωση προκειμένου να μην σέρνεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η ηχηρή διαφοροποίησή του από την επίσημη θέση του κόμματος πως ο Κ. Μητσοτάκης ειναι πολιτικός απατεώνας.

Μάλιστα ο Α. Τσίπρας «απαίτησε» από τον Ε. Τσακαλώτο στην διευκρινιστική δήλωση που θα έβγαζε για να απαντήσει στη Ν.Δ, η οποία είχε «αξιοποιήσει» την επίμαχη αναφορά του πως δεν «πρέπει να αποκαλούμε πολιτικούς απατεώνες αντιπάλους μας», να χρησιμοποιήσει σε αυτή τον χαρακτηρισμό «πολιτικός απατεώνας» διαφορετικά όπως του εξήγησε σε αυστηρό τόνο ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα «πρέπει να παραιτηθεί» από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Ο Ε. Τσακαλώτος όχι μόνο δεν «τσίμπησε» στις απειλές του Α. Τσίπρα, αλλά φέρεται να του είπε πως «αν θες να με διώξεις να το κάνεις».

Και φυσικά στην διευκρινιστική δήλωση που έβγαλε για να απαντήσει στη Ν.Δ ουδέποτε χρησιμοποίησε τη φράση «πολιτικός απατεώνας» που ήθελε ο Α. Τσίπρας.