“Αυτοί οι κάποιοι έχουν ωραίο χιούμορ”. Ετσι απάντησε ο Α. Λοβέρδος στον Β. Σκουρή (ieidiseis) όταν του επεσήμανε ότι κάποιοι τον αντιμετωπίζουν σαν τον εκπρόσωπο της δεξιάς πτέρυγας του Κινήματος Αλλαγής.

Και συνέχισε: “Όμως την απάντηση στο ερώτημά σας την δίνει η ιστορία μου και κυρίως οι μεταρρυθμίσεις που έκανα στα υπουργεία που μου ανέθεσαν οι πρωθυπουργοί. Πουθενά δεν υπήρξα θεατής. Είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα από το 2009 που το ΠΑΣΟΚ αντιμετώπισε μόνο του και αβοήθητο την κρίση. Ανήκω σε ένα «δημοκρατικό-πολιτικά φιλελεύθερο», όπως και το καταστατικό μας ορίζει, κόμμα του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και σμιλεύτηκα μέσα στους αγώνες του. Χτυπήθηκα όσο κανείς άλλος στους αγώνες αυτούς και βγήκα νικητής”.

Για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία δεν μίλησε ανοιχτά αλλά την επιβεβαίωσε:

“Όταν η πανδημία υποχωρήσει, τότε και αυτά τα θέματα που θέτει η ερώτησή σας θα τεθούν πεντακάθαρα. Άλλωστε και το καταστατικό του κόμματος δίνει απάντηση στο ερώτημά σας. Δεν είναι σωστό να απασχολούμε τον πολίτη και το μυαλό μας με τέτοια ζητήματα. Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως το κόμμα μας έχει πληθώρα στελεχών που έχουν αυτοεκτίμηση. Που έχουν συνείδηση δηλαδή της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα στελέχη, αλλά προφανώς και οι ψηφοφόροι δεν ικανοποιούνται με τα σημερινά μας ποσοστά και συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν την παγίωσή τους”.

Facebook Comments