Καρανίκας: Έχετε δίκιο…fake η «δήλωση» Παπαχρήστου

5 λεπτά ανάγνωση
9 Δεκεμβρίου 2020

Το απόγευμα ο Νίκος Καρανίκας παραδέχθηκε ότι ήταν fake η «δήλωση» Παπαχρήστου και προχώρησε στη σχετική παραδοχή στο twitter:

 

Νωρίτερα:

«Απατεώνες», «συκοφάντες» και «πεκινουά του Μητσοτάκη». Αυτούς τους τρεις χαρακτηρισμούς απέδωσε σε δημοσιογράφους, ο Νίκος Καρανίκας, επικρίνοντας με σκαιούς χαρακτηρισμούς για ακόμα μια φορά, όσους δημοσιεύουν, αυτά που εκείνος δεν θέλει να βλέπει δημοσιευμένα.

Με τρεις αναρτήσεις του στο Twitter, ο πρώην σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στοχοποιεί τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο Παπαχρήστο, για τις αποκαλύψεις σχετικά με το σπίτι που νοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα Λεγραινά.

«Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα.Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε», γράφει ο Νίκος Καρανίκας στην πρώτη του ανάρτηση, για να ακολουθήσει η δεύτερη: «#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι  ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος». 

 

 

Η τελευταία του ανάρτηση είχε αποδέκτη μόνο τον Γιώργο Παπαχρήστο, για τον οποίο σχολίασε ότι μεταξύ των ικανοτήτων του είναι «το ψέμα, η εκτέλεση χαρακτήρων, το μπούλινγκ και το γλείψιμο του Μητσοτάκη». 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι φωνάζουν…

Ζούμε ίσως στην πιο θορυβώδη και ταυτόχρονα πιο αντιφατική περίοδο της μεταπολιτευτικής

Μέση Ανατολή: Διπλωματικός «πυρετός» Μητσοτάκη – Η Ελλάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων

Η Αθήνα εντείνει τη διπλωματική της κινητικότητα.

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις, €2,6 δισ. και ένα στοίχημα με τον χρόνο

Με ένα εκτεταμένο πλέγμα 29 παρεμβάσεων, συνολικού δημοσιονομικού κόστους άνω των 2,6