Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Την εξέλιξη αυτή μετέδωσε νωρίτερα το parapolitika.gr

Νωρίτερα:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τετάρτης σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι, συνεχίζει να κάνει ιατρικές εξετάσεις και θα παραμείνει για όσο χρειαστεί. 

Δεν υπάρχει ακόμα σαφής εικόνα για το πότε θα πάρει εξιτήριο, ωστόσο οι μόνες διαρροές για την υγεία του – όπως το ότι είχε «συμπτώματα εγκεφαλικού», έγιναν από την οικογένεια του και όχι από το νοσοκομείο. Μάλιστα το νοσοκομείο δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του. Ωστόσο αν τελειώσουν όλοι οι κύκλοι εξετάσεων και δεν παρουσιαστεί λόγος κάποιας ιατρικής επέμβασης, θα πρέπει να πάρει εξιτήριο τις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα υπάρχει προβληματισμός στην ΕΡΤ για τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και αναμένονται αποφάσεις. Μετά τα όσα έγιναν γνωστά και τα περιστατικά που αναφέρουν οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί στην επίσημη καταγγελία τους, στην κρατική τηλεόραση φέρεται να αναζητούν πλέον την λύση της “εξαφάνισης” του Πέτρου Φιλιππίδη από την επιτυχημένη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”.

Στελέχη της ΕΡΤ, δημιουργοί της σειράς αλλά και ηθοποιοί που παίζουν σε αυτή σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, θεωρούν ότι μετά από όλα όσα έγιναν γνωστά ο ρόλος του πρέπει να τερματιστεί με κάποιο τρόπο.

Εκτός όμως από την σειρά, σε άδοξο τέλος οδεύει πλέον και η συνεργασία του με την Digea αφού είχε επιλεχθεί ως πρωταγωνιστής της διαφημιστικής της καμπάνιας για τις νέες τηλεοπτικές συχνότητες που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο.

Από την περασμένη Τετάρτη, το διαφημιστικό σποτ δεν προβαλλόταν πλέον από τα κανάλια αν και η καμπάνια για τις συγκεκριμένες περιοχές της χώρας που πρέπει να εναρμονιστούν με το ψηφιακό σήμα, «έτρεχε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο μέρος των σποτ της Digea δεν θα έχει πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά κάποιον άλλο συνάδελφό του.

Μετά τις καταγγελίες που έχουν κάνει η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του, ζητώντας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του, το επόμενο βήμα είναι να τον καλέσει ο ΣΕΗ στα γραφεία του ώστε να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες.

Facebook Comments