Λόγω της έντονης χιονόπτωσης, η Αθηνών – Λαμίας από Γέφυρα Καλυφτάκη έως τα όρια με τον νομό Βοιωτίας θα παραμείνει κλειστή για άλλες 12 ώρες και η κυκλοφορία θα επιτραπεί από την Τετάρτη στις 07:00 το πρωί.

Η Εθνική θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 7 το πρωί της Τετάρτης. Σημειώνεται ότι από τη Βοιωτία και έπειτα η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεξάγεται κανονικά.

“Λόγω της συνεχιζόμενης έντασης του καιρικού φαινομένου της χιονόπτωσης, το οποίο έχει τοπικά χαρακτηριστικά, δημιουργώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο και για λόγους ασφαλείας των χρηστών αυτού, η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας από Γέφυρα Καλυφτάκη έως τα όρια με το Νομό Βοιωτίας θα επιτραπεί από ώρα 07.00 της 17/02/2021”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Αποκαταστάθηκε επίσης στις 16:30 η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου και στη λεωφόρο Μεγάρων – Αλεποχωρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό είχε διακοπεί από το 28ο εως το 34ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα λόγω πυκνής χιονόπτωσης, ενώ στη Λεωφόρο Μεγάρων- Αλεποχωρίου είχε διακοπεί από το 5ο χιλιόμετρο μέχρι το Αλεποχώρι.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα, ένας 80χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Εύβοια, όπου έμενε μόνος του, ενώ το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός και ένας 56χρονος και ένας 73χρονος στην Κρήτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments