Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη προς τους πολίτες τις επόμενες ημέρες

MarketNews

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη προς τους πολίτες τις επόμενες ημέρες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με ένα τηλεοπτικό μήνυμα είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί στους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επόμενες μέρες, ενόψει και του Πάσχα.

Με δεδομένο ότι η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη, προκειμένου να εγκρίνει τον τρόπο λειτουργίας των ιερών ναών κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και να συζητήσει για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, οι οποίες δεν αναμένεται να απελευθερωθούν, ο πρωθυπουργός είναι πιθανό να επιλέξει να απευθυνθεί ο ίδιος να μιλήσει στους πολίτες για τη συλλογιστική των αποφάσεων, αλλά και για τα επόμενα βήματα απελευθέρωσης που θα δρομολογηθούν από τον Μάιο και μετά.

Το κεντρικό σενάριο, εφόσον ο πρωθυπουργός αποφασίσει να προβεί σε τηλεοπτικό μήνυμα, είναι αυτό να προβληθεί αύριο, αφού υπάρχει σαφής εικόνα για την εισήγηση των ειδικών, αν και δεν αποκλείεται και η Πέμπτη. Βεβαίως, εφόσον υπάρξουν αύριο εισηγήσεις, θα πρέπει και να ανακοινωθούν.