Ποια ήταν η γραμμή άμυνας των ΣΥΡΙΖΑίων όλο το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με τα όσα είχε καταγγείλει ο Χρήστος Καλογρίτσας; Ότι λέει πολλά, αλλά δεν παρουσιάζει στοιχεία για τις επικοινωνίες του με τον Νίκο Παππά αναφορικά με το στήσιμο του ΣΥΡΙΖΑ Channel, οι οποίες να τεκμηριώνουν με τρόπο αδιάβλητο ότι ο πρώην υπουργός ενορχήστρωνε μια παραθεσμική διαδικασία. 

Αυτά τα sms που δεν υπήρχαν, όμως, κάποια στιγμή…υπήρξαν και εμφανίστηκαν. Είναι προφανές ότι το επόμενο διάστημα έχουμε να δούμε και να συζητήσουμε και άλλα, γιατί είναι προφανές ότι ο κ. Καλογρίτσας ανόητος δεν είναι και έχει κρατήσει αποδεικτικά από τις επικοινωνίες του και με τους Λιβανέζους επενδυτές, αλλά και με το Μέγαρο Μαξίμου. Αν και, μια πρόχειρη ανάγνωση, στα sms…αγάπης που είδαν το φως της δημοσιότητας τεκμηριώνουν δύο οφθαλμοφανή πράγματα: αφενός ο κ. Καλογρίτσας ήθελε τον κ. Παππά να ελέγξει την όλη διαδικασία, καθώς χωρίς αυτόν δεν πήγαινε πουθενά, αφετέρου ο κ. Παππάς δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες μέσω sms που αφήνουν ίχνη. Ξέρει, πάντως, προφανώς πολύ καλά για ποιο πράγμα του μιλά ο κ. Καλογρίτσας στα μηνύματα του. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι εδώ κατασκευάζεται μια σκευωρία με σκοπό την αντεκδίκηση, για τα όσα έκαναν και έβαλαν σε τάξη το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Πράγματι, ίσως μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να τα βάλει με τους καναλάρχες εν συνόλω. Όμως, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να το κάνει τόσο άγαρμπα και με καθεστωτική λογική. Τα sms προς και από τον κ. Παππά το αποδεικνύουν, πέραν της ποινικής διαδικασίας. 

Και μην ξεχνάτε. Έρχονται κι άλλα. 

 

Ο εξ απορρήτων

Facebook Comments