Οι αναφορές του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα προκάλεσαν ένταση στην προανακριτική επιτροπή. Όλα ξεκίνησαν την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είπε πως η οικογένειά του για να πάρει φορολογική ενημερότητα προσέφυγε στα δικαστήρια.

«Εμένα και τη γυναίκα μου μας έκοψαν και την έξοδο στο εξωτερικό. Τελικά τελείωσαν τα δικαστήρια και όλοι αθωωθήκαμε και πληρώσαμε καμία 50αρια χιλιάρικα και η γυναίκα μου 1,8 εκατ. ευρώ που έγινε αναίρεση. Κι ο γιος μου θα μπορούσε όμως εμείς πληρώσαμε 6,5 εκατ. ευρώ επειδή μια παρέα ήθελε κανάλι. Μου τα χρωστάτε αυτά κι άλλα», είπε μέσα σε ένταση και απευθυνόμενος στον Παύλο Πολάκη είπε: «Μη φωνάζεις! Είσαι βουλευτής με το κόμμα που μου έφαγε τα λεφτά. Είσαι βουλευτής λοιπόν με τα λεφτά μου».

Και στην αποκάλυψη ότι έδινε λεφτά και «Στο Κόκκινο» προχώρησε ο Χρήστος Καλογρίτσας, κατά τη διάρκεια του τρίτου μέρους της κατάθεσής του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία ερευνά τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, απάντησε στις… αιτιάσεις του Παύλου Πολάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολάκη μην φωνάζεις. Είσαι βουλευτής με το κόμμα που μου έφαγε λεφτά. Άρα είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου».

Επίσης, αναφέρθηκε στην ύπαρξη επιπρόσθετου αποδεικτικού υλικού, που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κ. Νίκου Παππά στη δημιουργία του «ΣΥΡΙΖΑ channel».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας υποστήριξε ότι υπάρχει έγγραφο μεταξύ της δικής του εταιρείας και της CCC, που αποτυπώνει τη συμμετοχή των προσώπων στο μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού, για να προσθέσει ότι ο ίδιος ως «μπροστινός» κατείχε «τις μετοχές του Νίκου Παππά».

Επίσης, είπε ότι έχει στην κατοχή του επιπρόσθετα SMS, μεταξύ των οποίων και την γραπτή εντολή που του έστειλε ο τότε υπουργός, προκειμένου να συναντήσει τον υπεύθυνο λογιστηρίου της CCC, Αντώνη Λιανό.
 

Facebook Comments