Υπάρχουν περιπτώσεις, που η ..βλακεία στην πολιτική, μπορεί και να συγχωρεθεί.
Λες Βλάκας αποδείχτηκε, δεν θα τον ξαναψηφίσω.
Με την υποκρισία, δεν συμβαίνει το ίδιο.
Η υποκρισία στην πολιτική, είναι ασυγχώρητη.
 
Δυστυχώς, τιμωρούνται με τον ίδιο τρόπο, αν και η δεύτερη, αποδεικνύεται ότι στη χώρα μας καλά κρατεί.
Ο βλάκας, είναι βλάκας…Προσωπικό του χαρακτηριστικό.
Ο υποκριτής, θεωρεί ότι όλοι οι υπόλοιποι είναι βλάκες.
 
Άκουσα ένα κομμάτι από τη συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα.
Είπε ανερυθρίαστα και με την έπαρση που χαρακτηρίζει τον ημιμαθή, ότι η χώρα χρειάζεται τώρα, έναν Πρωθυπουργό ο οποίος θα ενώνει τους ΄Ελληνες και δεν θα τους διχάζει.
Προφανώς, εννοούσε την αφεντιά του…
 
Συνέχισε λέγοντας, οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στοχοποιεί τους πολίτες, στοχοποιεί τη νεολαία, τους ανεμβολίαστους κτλ, ενώ θα έπρεπε να τους πείσει, να εμβολιαστούν και να σέβονται τα μέτρα κατά της πανδημίας.
 
Θα θελα να είμαι απέναντί του, στη θέση του δημοσιογράφου και να τον ρωτήσω.
Εσείς κύριε Τσίπρα, πότε ακριβώς …μονιάσατε τον Ελληνικό λαό, είτε ως κυβέρνηση, είτε ως αντιπολίτευση;
Όταν ξεστομίζατε τις φράσεις Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν! Ή αυτοί, ή εμείς στην προεκλογική σας συγκέντρωση στη Νίκαια το 2012;
 
Μήπως όταν με στόμφο ξεστομίζατε στη Βουλή, λίγο μετά την τραγική και καταστροφική σας διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς και την υποθήκευση της Δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, ότι …τα σκυλιά (εμείς δηλαδή, οι Έλληνες που δεν σας επέλεξαν) ουρλιάζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά;
 
Μήπως όταν οι διάφοροι Υπουργοί σας, μιλούσαν, ο ένας για ..ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα, που θα τα κάνει μπάχαλο στα Πανεπιστήμια και θα τραμπουκίζει τους συνειδητοποιημένους φοιτητές κι ο άλλος ο…αψύς όπως τον χαρακτηρίζετε, απειλούσε ότι η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς;
 
Μήπως ενώσατε τον λαό κύριε Τσίπρα, όταν χαζογελώντας, πάλι μέσα στο Κοινοβούλιο, το 2017, είπατε Και τι κακό έχουν οι μολότωφ αν είσαι από την πλευρά που τις ρίχνουν;
 
Ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι που πίστευαν, πως ότι είπατε τότε, το είπατε από χαζομάρα. Και η χαζομάρα, δεν σημαίνει παλιανθρωπιά! θεώρησαν ότι η αντιπολίτευση θα σας έκανε καλό, θα σας ωρίμαζε..
 
Τους διαψεύσατε οικτρά κύριε Τσίπρα. Η υποκρισία σας, δεν σας άφησε περιθώριο, ούτε για μια στάλα σοβαρότητας και υπευθυνότητας, όταν οι Έλληνες, γέμιζαν τις εντατικές και ξεψυχούσαν χτυπημένοι από κορονοϊό.
 
Και δηλώσατε, πάλι χωρίς ίχνος ντροπής, ότι …αναλαμβάνετε την ευθύνη, για τις μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στις οποίες καλούσατε τους πολίτες να συμμετάσχουν.
 
Αυτός ήσασταν, αυτός εξακολουθείτε να παραμένετε κύριε πρώην Πρωθυπουργέ.
 
Ένας πολιτικός, χωρίς ψήγμα ενσυναίσθησης, χωρίς λίγη, τόση δα τσίπα. Ένας τυχοδιώκτης, που εγινε η αφορμή, ένα μεγάλο κομμάτι του εκλογικού σώματος, να κινητοποιηθεί, να θορυβηθεί και να κρατήσει τελικά, τη χώρα όρθια”, με τη ψήφο του στις τελευταίες εκλογές.
 
Σας πήρε ο πόνος, για τον τάχα μου εθνικό διχασμό, που υπολανθάνει, από τον διαχωρισμό εμβολιασμένων -ανεμβολίαστων!
Μα αυτός ο λαός, έχει διχαστεί και διχάζεται διαχρονικά, για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα..
Για το ποδόσφαιρο, για τις…θηλυκότητες και τις αρσενικότητες, για τους παραλογισμούς των πατριδοκάπηλων και τις αστειότητες των..χριστιανοκάπηλων…
 
Όταν οι παράλογοι, θα ποντάρουν στην καταστροφή, οι λογικοί, θα είναι πάντα απέναντί τους.
Κι αυτό, δεν είναι διχασμός…
 
Είναι ένα μεγάλο, ανακουφιστικό, Δόξα τω Θεώ, που υπάρχουμε κι εμείς κι ας μην ακουστεί καθόλου επηρμένο κι εγωιστικό. Ζω και δραστηριοποιούμαι στα Χανιά κύριε Τσίπρα, έναν νομό ο οποίος έδωσε στο ΟΧΙ 73,76%…
Θα τον ονομάζαμε και πολιτικό προπύργιο του ανορθολογισμού, καθώς τα Χανιά, ζουν απο τον τουρισμό.
Με λύπη, βλέπω πρώην ψηφοφόρους σας,να μεταπηδούν σε ακροδεξιά μορφώματα, να μάχονται την εμβολιαστική προσπάθεια, να επιτίθενται με αήθη τρόπο σε όσους από εμάς, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας ..
 
Είναι τα απότοκα της διακυβέρνησής σας….
Είναι ο πραγματικός διχασμός, που σπείρατε στην ελληνική κοινωνία και μας δηλητηρίασε, αγκαλιά με τον άλλο Τιτάνα της πολιτικής κενότητας και μισαλλοδοξίας, τον Πάνο Καμμένο.
Οι σώφρονες και νουνεχείς Έλληνες, δεν θα σας συγχωρήσουν ποτέ.
Και ξέρετε και κάτι άλλο; Δεν έγινε ξαφνικά η μισή Ελλάδα, οπαδός της Δεξιάς….
Αυτά -και πολύ σωστά- γκρεμίζονται σιγά σιγά…
 
Έναν άνθρωπο ψάχναμε, σίγουρα όχι αλάνθαστο, σίγουρα όχι Θεό, που να μας πείσει και να μας εμπνεύσει, ό,τι μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη χαμένη μας τιμή κι αξιοπρέπεια, στην Ευρώπη και στον κόσμο!

Facebook Comments