Συνάντηση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, είχε στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, γράφει το Power game. Σημειώνοντας ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να κλείσει διαφορά μέτωπα του παρελθόντος.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του δημοσιεύματος η επαφή έχει να κάνει με τη νέα αντίληψη του Αλέξη Τσίπρα για τον χώρο των media και την συνειδητοποίηση της μεγάλης παρεμβατικότητας του αρθρογράφου των “Νέων” και σχολιαστή του κεντρικού δελτίου στο Mega.

Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές για το περιεχόμενο της κουβέντας των δυο ανδρών, ωστόσο όπως σημειώνει το power game “το γεγονός ότι ο Τσίπρας συναντά και συζητά (πλέον) με κανονικούς δημοσιογράφους που αρνήθηκαν να υποκλιθούν στο μεγαλείο του, παρά τις πιέσεις και την δημόσια διαπόμπευση που δέχθηκαν τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο” συνιστά από μόνο του είδηση.


Και προσθέτει: Προφανώς για ένα πολιτικό -και δη αρχηγό κόμματος- δεν είναι ποτέ αργά να αναγνωρίσει τα λάθη του. Άλλωστε ο συγκεκριμένος τα πλήρωσε και εξακολουθεί να τα πληρώνει.

Facebook Comments