Συνάντηση της υφυπουργού Δ. Μιχαηλίδου με την πρόεδρο ΕΚΟ Στ. Βουτυράκου

MarketNews

Συνάντηση της υφυπουργού Δ. Μιχαηλίδου με την πρόεδρο ΕΚΟ Στ. Βουτυράκου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
Στο πλαίσιο των δράσεων της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, πραγματοποίησε  την Τρίτη 23 Νοεμβρίου συνάντηση με την κ. Σταυρούλα Βουτυράκου, πρόεδρο ΕΚΟ Ειδικής Αγωγής και Δια Βίου Μάθησης της ΝΔ, η οποία συνοδευόταν από την υπεύθυνη επικοινωνίας και κοινωνικών υποθέσεων κ. Αναστασία Σαραντίδου.

Η πρώτη τους επαφή ήταν εύφορη και ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και το πρόγραμμα "ΚΥΨΕΛΗ" που αφορά στην πρώιμη ανίχνευση τυχόν δυσκολιών, διαταραχών ή αναπηριών από την προσχολική ηλικία, καθώς και η ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας για τα άτομα με αναπηρία. Η υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και την θέλησή της για τη συνδρομή της γι αυτό και όχι μόνο.

Τέλος, έγινε ιδιαίτερη μνεία για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των αναγκών που έχουν τα άτομα με αυτισμό και μάλιστα η υφυπουργός με μεγάλη προθυμία, προσφέρθηκε να συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τις ημερίδες, που προετοιμάζει η ΕΚΟ Ειδικής Αγωγής και Δια Βίου Μάθησης. Η πρόεδρος Σταυρούλα Βουτυράκου παρουσιάζεται πολύ δραστήρια σε όλα τα ευαίσθητα θέματα που αφορούν την κοινωνία μας, και η καινοτόμος δράση της "φωτίζει" την ενίσχυση της κοινωνικοποίησης ατόμων με αυτισμό ή ειδικές δεξιότητες.