Απειλεί με μηνύσεις τον Δ. Καμπουράκη για το ’αρχηγός των αντιεμβολιαστών’

MarketNews

Απειλεί με μηνύσεις τον Δ. Καμπουράκη για το

Με απειλές για μηνύσεις απάντησε ο Γιώργος Τράγκας στις αποκαλύψεις του Δημήτρη Καμπουράκη και του TheTOC ότι έχει νοσήσει από κορονοϊό και απαιτεί να του χορηγήσουν μονοκλωνικά αντισώματα, αλλά και για τον χαρακτηρισμό που του αποδόθηκε ότι είναι αρχηγός των αντιεμβολιαστών.

Όπως αναφέρει το TheToc.gr, ο ίδιος αρνείται την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε τοποθετήθηκε αρνητικά για τον συναινετικό εμβολιασμό, αν και το κόμμα που έχει ιδρύσει, τηρεί αρνητική στάση απέναντι στα εμβόλια και αμφιλεγόμενη στάση ακόμα και για την πανδημία . Υπενθυμίζεται ότι γραμματέας του κόμματος είναι ο γνωστός Πετράκος, που όχι μόνο "ηγείται" του κινήματος των αντιεμβολιαστών- μαζί με άλλους με παρόμοιες ψεκασμένες απόψεις- αλλά αρνείται ακόμα και αυτή την χρησιμότητα των μασκών και των μέτρων πρόληψης. Ουσιαστικά δηλαδή αρνείται ακόμα και αυτή την ύπαρξη της πανδημίας…

Πρόσφατα εξάλλου το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας επειδή αναμετέδωσαν την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, με fake news για τον κορονοϊό και τα εμβόλια. Ο πρώην δημοσιογράφος και νυν αρχηγός κόμματος υποστήριζε ότι υπάρχουν φάρμακα για τον ιό και τα κρύβουν, για να προωθήσουν τα εμβόλια.

Τι έγραψε ο Γιώργος Τράγκας

Απολαμβάνω, λόγω πολύχρονης εμπειρίας και παλαιών αντισωμάτων, τη μοχθηρία, την τοξικότητα και τη χυδαία προπαγάνδα των ημερών μας. Κάπου διάβασα, ότι ο κ. Καμπουράκης είπε στο ραδιόφωνο, ότι αρρώστησε από τον COVID-19 "ο αρχηγός των αντιεμβολιαστών, πρώην δημοσιογράφος, που έχει κάνει κόμμα και έχει πάρει πολλούς στο λαιμό του".

Ο κ. Καμπουράκης, εξ’ όσων θυμάμαι, ήταν πάντα φανατικός υπέρμαχος των πολιτικών θέσεων των ΜΜΕ που εργαζόταν: Παλιά στο MEGA, τώρα στον ΣΚΑΪ. Παρά το γεγονός ότι δεν ετόλμησε να ψελλίσει το όνομά μου, παρά αρκέστηκε να με φωτογραφίσει (πρώην δημοσιογράφος, ιδρυτής κόμματος), προέβη σε συκοφαντικούς και αναληθείς ισχυρισμούς.

Είναι γνωστό ότι σε εκατοντάδες εκπομπές μου έχω ταχθεί υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού και ουδέποτε έχω παροτρύνει ή έχω ενισχύσει την άποψη να μην πηγαίνουν οι συμπολίτες μου για εμβολιασμό. Υπάρχουν οι εκατοντάδες εκπομπές μου που θα συνοδεύσουν την αγωγή εναντίον του κ. Καμπουράκη και του "THE TOC”, που συστηματικά συκοφαντεί εμένα, ή το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Το γεγονός ότι δεν ανέφερε το όνομά μου, δεν πρόκειται να παίξει κανένα ρόλο στη βαρύτητα του αδικήματος.

Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα μας είναι στην 70η θέση παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου. Δεν είναι συμπτωματικό ότι έρχονται αποστολές διεθνών ενώσεων, για να ερευνήσουν πως συμπεριφέρεται το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη, πως χειραγωγεί τα Μέσα Ενημέρωσης, πως λειτούργησε η "λίστα Πέτσα" και πως ελέγχει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι ως μαινόμενοι οπαδοί της Κου-Κλουξ-Κλαν, ζητωκραυγάζουν υπέρ όλων των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης.

Επίσης, ο κ. Καμπουράκης, προφανώς εξυπηρετώντας το Μαξίμου, ανέφερε ότι είμαι αρχηγός ενός Κινήματος με ακροδεξιές τάσεις. Προφανώς δεν γνωρίζει ούτε την καριέρα μου, ούτε το ρόλο μου στην αντιστασιακή "Βραδυνή" επί 21ης Απριλίου, ούτε ποιος έφτιαξε το ραδιόφωνο στο οποίο εργάζεται σήμερα.

Ο "καλός δημοσιογράφος" δεν έχει διαβάσει ούτε τις θέσεις του Κινήματος, ούτε έχει ασχοληθεί με το πρόγραμμά του, ούτε με τις απόψεις του, όπως θα είχε κάνει ένας σοβαρός Ευρωπαίος ή Αμερικανός συνάδελφος. Απλά και συστηματικά, εκτελώντας εντολές, απέκρυψε τη γένεσή του και απέφυγε να αναπτύξει τις θέσεις του, ή την αντιπολιτευτική κριτική του.

Όσον αφορά το "THE TOC” και την ιδιοκτησία του, θα ξεκαθαρίσουμε αν είναι συκοφαντικά όσα γράφει ή όχι, ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Όπως λέγαμε παλαιότερα… ραντεβού στην Ευελπίδων. Εκεί θα πρέπει να αποδείξει ποιοι είναι οι "αρνητές του ιού", προσκομίζοντας τις εκπομπές μου ή τα κείμενά μου.

Πηγή: TheToc.gr

Νωρίτερα:

Ο Γιώργος Τράγκας είναι ο αρχηγός των ανεμβολίαστων που νοσεί με κορονοϊό και αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Σύμφωνα με το TheToc.gr, ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να ανακοινώσει το όνομα του αντιεμβολιαστή που νόσησε με κορονοϊό, αν και τον σκιαγράφησε, λέγοντας ότι έχει πάρει πολλούς στον λαιμό του...αλλά το αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην δημοσιογράφος και νυν αρχηγός κόμματος. Γράφοντας ότι χορεύει ταγκό με τον covid-19.

Τι έγραψε ο Γιώργος Τράγκας:

Αυτός είναι ο "αρχηγός των ανεμβολίαστων" που νόσησε με κορονοϊό και αποκάλυψε ο Καμπουράκης- Ο Γιώργος Τράγκας

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: "Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι".

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως "ψιλικατζής". Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.

Πηγή: TheToc.gr